Aura-Soma® päätuotteet

Oman hyvinvointisi parantaminen ja itsesi kehittäminen on sinun valintasi. Aura-Soma tuotteissa olevien värienergioiden avulla voit tietoisesti käyttää värien voimia ja mahdollisuuksia myönteisten muutosten aikaansaamiseksi elämässäsi ja auttaa sitä kautta tulevaisuutesi muokkautumista.

Aura-Soma värisysteemin viisi päätuotetta eli peruspilaria, jotka tukevat olemustasi monella eri tasolla, ovat Equilibrium tasapainopullot, pomanderit, kvintesenssit, ArchAngeloi esenssisuihkeet sekä väriesenssit. Nämä kaikki toimivat aina käyttäjänsä parhaaksi yhdessä tai erikseen ja kaikki Aura-Soma tuotteet sopivat mainiosti käytettäväksi samanaikaisesti myös mahdollisten muiden luontaishoitojen ja -tuotteiden kanssa.

Tasapainopullot - herääminen värien kautta

Värilliset Equilibrium tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät siten mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi. Väripullot eli tasapainopullot ovat Aura-Soman sydän, jokaisella pullolla on oma merkityksensä ja viestinsä juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Tasapainopullo #49 Equilibrium tasapainopullot ovat usein ensimmäinen yhteys Aura-Soma värisysteemin harmoniseen maailmaan. Konsultaatiossa juuri nämä värikkäät, myönteisiä energioita värähtelevät lasipullot viesteineen avaavat tietoisuutta tajunnan eri tasoilla Aura-Soma värikonsultin tulkitessa värien sekä pullojen viestejä ja vaikutusten jatkuessa omassa elämässä värienergioita eli tasapainopulloja käyttämällä.
Lue lisää tasapainopulloista

Pomanderit - värin tuoksu

Tunne pomanderien valloittavat tuoksut! Anna näiden herkullisten "hajuvesien" ympäröidä itsesi ja värien energioiden tukea sinua päivästä toiseen. Pomanderit auttavat sinua pysymään virkeänä kaikissa tilanteissa. Niiden 49 yrttiä tai eteeristä öljyä antavat hellän ja miellyttävän suojan energiakentällesi ympäristön erilaisia haasteita vastaan.

Pomanderi safiirinsininen Tuotteen käyttö: Aseta kolme tippaa vasemmalle kämmenellesi, hiero kämmeniäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi - edestä, takaa ja sivuilta - edeten päästä varpaisiin. Tuo lopuksi molemmat kämmenesi kasvojen eteen ja vastaanota pomanderin värin tuoksua sen virratessa hengitykseen kolme kertaa.
Lue lisää pomandereista

Kvintesenssit - valon kutsu

Käytä näitä yrttiesenssejä työskennellessäsi korkeimpien energioiden kanssa, rukoillessa, meditoidessa tai ollessasi yhteydessä alkulähteeseen. Kvintesenssit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Kvintesenssi St Germain Tuotteen käyttö: Kvintesenssiä käyttäessäsi, aseta kolme tippaa nestettä vasempaan ranteeseesi ja hiero ranteitasi yhteen. Aloittaen pään yläpuolelta ja edeten aina jalkoihin asti, ympäröi itsesi värillä ja kvintesenssin energioilla ikään kuin taittaisit enkelin siipesi kokoon. Viimeistele tuomalla kädet yhteen ohimoille/kulmien päälle ja vastaanota kvintesenssin tuoksu ranteiden alapuolelta hengittämällä virtaavaa tuoksua sisääsi kolme kertaa.
Lue lisää kvintesensseistä

ArchAngeloi esenssisuihkeet - yhteys arkkienkeleihin

ArchAngeloi esenssisuihkeet vastaavat arkkienkeleinä tunnettuja tulenhenkiä, korkeamman tason enkelivälittäjiä ihmisen ja jumalaisen välillä. Henkilökohtaisella tasolla ArchAngeloi esenssisuihkeiden käyttöönotto omaan energiakenttäämme voi auttaa aktivoimaan valon siemeniä aurassamme (eetterikehossa), jotta voisimme muistaa ja ilmaista jatkuvan sielun tarkoituksemme sekä korkeimman mahdollisuuden tähän elämään. Ne auttavat myös kylvämään ja niittämään tarkoituksiamme persoonallisten siirtymien välisenä aikana. Laajemmassa mittakaavassa ne auttavat tukemaan kansan- tai maan yhteishenkeä sekä tukevat niitä, jotka työskentelevät tuodakseen esiin ryhmän, yhdyskunnan, maan tai kansakunnan korkeimman potentiaalin.

ArchAngeloi Jofiel Tuotteen käyttö: Suihkauta kerran vasemman hartiasi yllä, kruunuchakran yllä ja oikean hartiasi yllä persoonallisena, tunnelmallisena tukena. Parhaita käyttöhetkiä ovat meditaatiota, mietiskelyä tai rukousta ennen sallien suihkeen asettua rauhassa aurakenttään. Mikäli kyseessä on ryhmätila, käyttö on vastaava eli suihkaus tilassa vasemmalle, suihkaus keskelle ja suihkaus oikealle ennen meditaatiota tai tietoista ja harmonista yhteistoimintaa kohti yhtenäistettyä päämäärää. On suositeltavaa, että käytetään yhtä ArchAngeloi esenssisuihketta pidemmän aikaa vaikutuksen syventämiseksi.
Lue lisää ArchAngeloi esenssisuihkeista

Väriesenssit - elävä valo

Aura-Soman väriesenssit ovat mainio työkalu jokapäiväisessä värien käytössä oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja ne toimivat tasapainopullojen, pomanderien ja kvintesenssien tukena niiden "välimaastossa". Väriesenssien alkuperäinen nimi (tinktuura) ja pullojen ulkoasu ovat muuttuneet, nykyään nämä Vicky Wallin alunperin kehittämät esenssit ovat Claudia Boothin vastuualueena. Claudian tavoite on ollut alusta alkaen työskennellä läheisessä yhteydessä maapallon chakrasysteemin kanssa, paikantaa maan erilaisia säteilyjä ja yhdistää ne väriesensseihin. Vicky Wall sanoikin "Varokaa tulemasta niin taivaallisiksi, että teistä ei ole enää hyötyä maapallolla" ja tämä on osa väriesenssien voimaa - lähentää meitä tämän planeetan energioiden kanssa.

Väriesenssien energiat tukevat elämään tasapainoisena ja harmoniassa ympäristön ja oman itsensä kanssa. Sarjan sateenkaaritipat, jotka sisältävät kaikkien esenssien värit, tasapainottavat samanaikaisesti jokaista energiakeskusta ja sarjan yksittäiset värit taasen harmonisoivat yhtä tiettyä energiakeskusta.

Väriesenssi turkoosi Väriesenssejä kutsutaan usein eläväksi valoksi ja tämä onkin totta monessa suhteessa. Nämä värittömät, kirkkaat nesteet paljastavat todellisen luonteensa Kirlian kuvauksissa, joissa eri värien upeat sävyt ilmaantuvat eteemme syvän sinisenä, hehkuvan oranssina tai kuulaan violettina. Väriesenssit vaikuttavat värähtelyperiaatteiden mukaan tai vetämällä puoleensa itsensä kaltaisia energioita. Väriesenssit antavat siten mahdollisuuden työskennellä suhteessa tietyn värin energioiden kanssa tai tietyn ominaisuuden kanssa itsessäsi esimerkiksi kukkatippojen tapaan käytettyinä.
Lue lisää väriesensseistä

Aura-Soma tuotteet - eBoutique verkkokauppa