Kiinalainen horoskooppi - Tuli-Apinan vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa älykkään ja kekseliään Punaisen Tuli-Apinan vuosi oli jälleen 8.2.2016-27.1.2017, seuraava Apinan vuosi on luvassa vuonna 2028. Tuli-Apinan vuonna pidettiin kiinni hatuista ja rokattiin! Apinan iloisuus, leikkisyys ja nuorekas luonne yhdessä varman ja impulsiivisen tulienergian kanssa leiskuvat liekkejä, kipinää ja kuumuutta vuoteen 2016. Valmistautuminen töiden tekemiseen ja henkilökohtaiseen ponnisteluun sekä ansaitsemien asioiden puolustamiseen auttoivat tavoittamaan suuriakin unelmia. Mitä halukkaammin harkittiin uudestaan omaa mukavuusaluetta, saatiin uusia ystäviä ja laitettiin itsemme likoon sekä kuntoon, sitä suurempia palkintoja oli luvassa! Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisenä vuonna 2016.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Tämä vuosi kääntyy Rotalle hyväksi Apinan ja Rotan ollessa yhteensopivia eläimiä kiinalaisessa astrologiassa, luvassa on siis mainiot mahdollisuudet iloon, leikkiin ja juhlavuuteen. Monet juhlat, sosiaaliset toiminnat ja uudet ystävät odottavat nasevan ja nokkelan Rotan kantavan kortensa kekoon, mahdollisen menneen eripuran parantuessa on myös aika nauttia syvemmistä perhesuhteista. Apinan ja Rotan välinen hengenheimolaisuus viittaa toimintaan ja liikkeeseen tavoitteita kohti, joten Apinan vuonna Rotat kipittävät sujuvasti eteenpäin ja usein vielä onnekkaasti. Työsaralla Rotan tähdet ovat kelpo asemissa ja mikäli ylennys on toiveissa, saattaa sekin pilkahtaa tähtitaivaalla ja näin Rotan kiireen täyttämä työteliäisyys on lopulta kaiken sen uurastuksen arvoista.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Luvassa on Härille suhteellisen tasainen vuosi, parhaat näkymät ovat työasioiden saralla, jossa Härillä on mahdollisuus erottua joukosta ja saavuttaa menestystä. Ihmiset Härän ympärillä saattavat kaivata Härän tietotaitoa ja apua omien liiketoimintojen perustamiseen, nämä tarjoavatkin Härälle hyvän työympäristön ja mahdollisuuden lahjakkuuksien sekä organisointikyvyn näyttämiseen. Riitojen välttämiseksi ja menestyksen varmistamiseksi on sarvipään suotavaa säilyttää vaatimattomasti sekä matalalla profiililla hyvät suhteet kumppaneihin, kollegoihin, johtajiin ja muihin tiimin jäseniin. Selkeällä mielellä, kyvyllä oman asenteen muokkaamiseen ja varmana omana itsestään Härät ovat Apinan vuonna tehokkaan luovia ja mahdollisesti eteen tulevista haasteista huolimatta heillä on avaimet menestykseen.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Tiikerin suhteen onnetar on kääntänyt katseensa muualle vuonna 2016, Apinan vuosi näyttää hieman valottomalta ja kertoimet ovat Tiikereitä vastaan ennemmin kuin heidän puolellaan. Myös salakähmäiset ja luihut ihmiset tuntuvat haittaavan Tiikerin etenemistä. Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta ja nyt onkin hyvä aika opetella uusia taitoja sekä kasvattaa henkisiä kykyjä mahdollisten kuoppien välttämiseksi. Näin eteen ilmaantuvilla haasteilla on mahdollisuus ratketa onnistuneesti. Tässä siis vuoden tärkeimmät neuvot Tiikerille: älä menetä kärsivällisyyttäsi, kehitä toivoa tulevaisuudesta ja hakeudu kohti suhteita, jotka ylittävät henkilökohtaisen ja ammatillisen rajan, ne muodostuvat sangen tukeviksi ja auttavat kohti yhteisiä etuja.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Apinan villi energia laittaa Jäniksen itsehillinnän ja hyvät tavat koetukselle tänä vuonna, mutta tämä hienoinen mukavuusalueelta pois työntäminen on Jänikselle oivaa oppia ja kasvua elämänkoulussa. Ei välttämättä ole niin epämiellyttävää tavata enemmän ihmisiä ja tehdä asioita hieman totuttua nopeammin, tuttavat voivat näin muuttua ystäviksi ja sivuhommat pitkäaikaiseksi uraksi... Suurin haaste tämän vuoden aikana on olla antamatta peloille valtaa. Jänis voi joskus tuntea tarvetta piiloutumiseen eikä välitä olla huomion kohteena - Apina ei pelkää hulluttelua tai itsensä likoon laittamista todistaakseen pointtiaan. Seuraamalla vaikka vain aavistuksen tätä Apinan esimerkkiä, Jänis voi päästä suosiollisissa tuulissa sangen paljon pidemmälle kuin muutoin olisi ollut mahdollista.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Helmikuun jyrkkää varallisuuden laskupiikkiä lukuunottamatta Apinan vuosi etenee Lohikäärmeillä yleisvireeltään neutraalin ja oikein hyvän välimaastossa. Jatkuvalla ahkeroinnilla epäsuotuisuudet muuttuvat siunauksiksi ja Lohikäärmeiden elinvoimaisuus löytääkin tänä vuonna mainion alustan luovuudelle, elämänilolle sekä vapauttamiselle kasvattaen siten Lohikäärmeen viehätysvoimaa ja potentiaalia menestykseen. Mahdollisuuksiin tarttuminen auttaa saavuttamaan paljon, mutta ei ole viisasta toimia ilman harkintaa - impulsiivisuus saattaa johtaa valitettaviin tuloksiin. Luvassa on myönteisten muutosten vuosi Lohikäärmeen elämässä niin rakkaudessa ja kotona kuin työssä, henkilökohtaisessa tarkoituksessa sekä terveydessäkin. On Lohikäärmeen itsensä vastuulla ohjata kurssiaan suotuisimpaan suuntaan.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Vaikka Käärmeen tähtitaivaalla on läsnä muutamia epäonnen tähtiä, Käärmeellä tulee olemaan verrattain hyvä vuosi muutaman sangen onnekkaan tähden avulla eli Käärme löytää apua aina silloin, kun hän tarvitsee sitä eniten. Apinan vuonna Käärme luokin nahkaansa vielä entistä enemmän, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Käärmeellä on taipumus luontaiseen syvyyteen, tämä vuosi tarjoaa monia mahdollisuuksia näyttää myös muille, mistä Käärme on tehty, niin työssä kuin leikissäkin. Koska Apina on sangen seurallinen luonne, hän kannustaa Käärmettäkin tapaamaan uusia ihmisiä ja katsastamaan, kuka oleskelee lähistöllä pidempään ja kuka ei täytä Käärmeen korkeita vaatimuksia. Nämä tunnelmien muutokset vaikuttavat myös Käärmeen romanttisiin suhteisiin sekä työkuvioihin, joidenkin mielestä tämä on huikentelevaista, toiset näkevät Käärmeen nauttivan elämästään.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Hevoset ottavat vuoden 2016 vastaan vilkkaana ja monia haasteita sisällään pitävänä - jännittävät sosiaaliset seikkailut ovat valmiina kasvattamaan Hevosen kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja kypsyyttä. Hevonen saattaa matkata ja auttaa ihmisiä ympäri maailmaa hyväntekeväisyysprojektissa tai aloittaa uuden yrityksen rahan ansaitsemiseksi ja saaden siten enemmän aikaa vietettäväksi ystävien sekä perheen kanssa. Läpi vuoden Hevonen kokeekin suurta iloa perheen ja ystävien kesken. Vahvat siteet kehittyvät kaikilla tasoilla ja Hevonen löytää uusia, elinikäisiä ystäviä matkan varrella vuoden edetessä. Vuosi kuljettaa Hevosen tunteita kuin laukka ala- ja ylämäkiä pitkin stimuloiden halua luoda, sitoutua, tuottaa tai joskus jopa karata. Hevosen kannattaa kuitenkin pysyä kevytkavioisena käsitelläkseen äkillisiä ja yllättäviä tapahtumia - odottamattomat jättipotit ovat mahdollisia, jos Hevonen pelaa hänen villin korttinsa!

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Kaiken kaikkiaan luvassa on aktiivinen vuosi usein töissä ja jopa lähimmissä ihmissuhteissaan ujolle ja varautununeelle Vuohelle. Apinan vuonna on Vuohenkin aika löytää sisäinen luottamuksen lähteensä ja taipua hieman seurallisuuden suuntaan sekä uusien ihmisten tapaamiseen. Vuohelle on luontaista omata yksi tai kaksi intohimoa elämässä ja lähteä niiden perään koko sydämestään. Apinan vuosi esittelee kuitenkin monia eri mahdollisuuksia uusien työpaikkojen ja urapolkujen, ystävyyssuhteiden ja harrastusten parissa. Vuohen suuri viisaus ja korkeat vaatimukset eivät päästä näitä kaikkia asioita ja eritoten ihmisiä Vuohen elämään, mutta ne, jotka läpäisevät seulan, voivat päätyä Vuohen elinikäisiksi ystäviksi, elämänpolun ohjaajiksi tai kumppaneiksi. Apina kannustaa siis Vuohta laskemaan suojausta ja oppimaan luottamaan maailmankaikkeuteen

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Tänä vuonna Apina kohtaa siis Apinan omaa vuotta viettäessään, ilmapiiri on yleisesti erinomainen ja hedelmällinen. Vuoden elementti eli tulienergia yhdessä nopealiikkeisen mielen kanssa rohkaisevat nerokasta Apinaa jännittäviin ideoihin sekä intohimoisiin kohtaamisiin, jotka johtavat kaikenlaisiin tapoihin tehdä elämästä entistä isompaa, kirkkaampaa ja parempaa kautta linjan. Tämä vuosi onkin ensimmäinen pitkiin aikoihin, kun Apina pystyy irtaantumaan vastuusta ja saamaan aikaan radikaalia edistystä vikkelän Apinan missä elämänsuunnassa tahansa. Sitkeän suunnittelun ja käytännön huolet voi jättää toiseen vuoteen, nyt on Apinan huvin, elämänilon, myllerryksen ja innovaation aika - menestys seuraa autenttisuutta! Ja vaikka jotkut saattavat kutsua Apinaa arvaamattomaksi tai eivät ymmärrä sitä, miten Apina elää elämäänsä, alkavat he tänä vuonna arvostaa sitä, mitä Apina tuo pöytään.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Kukoille Apinan vuosi tuo tullessaan hyvien ja huonojen tähtien loistetta, sekä hyvinvointia että huolta. Merkityksettömistä tai kohtuuttomista tapahtumista ei kannata kuitenkaan lannistua vaan mennä tavallista pidemmälle eli työntää terhakkaasti höyhenet pöllyten rajoja ulospäin ja selvittää, mitä työ-, terveys- ja ihmissuhdeasioissa on tehtävissä. Maaliskuun 8. päivä on Kukon voimapäivä uuteen alkuun ja Kukko löytääkin inspiraation järjestää maailmansa uudelleen vastauksena mahdollisiin turvattomuuden tunteisiin. Kukko tunnetaan kyvystään ajatella ja käyttää kykyjään asioiden organisoimiseksi, tämä voi myös johtaa ankaruuteen itseä kohtaan, mikäli päämääriä ei saavuteta. Apinan energia opettaakin Kukkoa luopumaan kontrollin tarpeesta lopputulosten suhteen ja pitämään hauskaa. Tämä leikkisä ja improvisoiva asenne saattaa jopa houkutella uusia, hedelmällisiä asioita elämään.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Apinan vuonna ystävällisen ja rehellisen Koiran luoteenomaista luotettavuutta tullaan testaamaan moneen eri otteeseen. Vaikka muun muassa vilkas sosiaalinen elämä voi tuoda tullessaan jännittäviä emotionaalisia yhteyksiä, Koiran maine ja eritoten työ-, ystävyys- ja kumppanuussuhteet saattavat olla vaarassa ja näin on kärsivällisesti kohdattava kovat tosiasiat. Vuoden edetessä on ehkä aikalisän paikka tärkeiden päätösten tekemiseen aivan omassa rauhassa. "En ole koskaan tavannut ongelmaa, jota en voi voittaa" on Apinan vuoden energiaa, jolla Koira löytää vuoden haasteet sangen virkistäviksi ja nauttii ajastaan luontaisen ujouden himmetessä taustalle. Koira onkin tänä vuonna täynnä ideoita ja ratkaisuja, joista kaikki vain eivät voi onnistua. Tällöin vanhemmat mentorit ovat erityisen hyödyllisiä ohjaamaan Koiran valintoja oikeaan suuntaan.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Jos Siasta tuntuu tänä vuonna siltä, että kaikki on mahdollista, hän saattaa hyvinkin olla oikeassa - Apinan vuosi suo runsaasti siunauksia aistilliselle, rehelliselle ja voimakastahtoiselle Sialle. Siitä huolimatta, että Apina yrittää parhaansa mukaan harhauttaa ja häiritä Sikaa, Sian tunteet, päättäväisyys ja toiveet ovat vahvempia kuin koskaan. Näin ollen Sika tunnistaa jo kaukaa, kuka on aikeissaan rehellinen ja kuka ei. Muutokset eivät ole ainoastaan mahdollisia vaan lähes varmoja tänä vuonna. Aikeiden asettaminen ajoissa auttaa pysymään lujana, maadoittuneena ja keskittyneenä tavoitteiden saavuttamiseksi. Apina haluaisi mieluummin leikkiä ja hupsutella kuin tehdä "vanhaa, tylsää työtä". Luotettavalle Sialle vuoden haasteeksi muodostuukin tasapainottelu hauskanpidon ja elämän suurempien muutosten välillä. Uusia teorioita kannattaa laittaa valokeilaan, jossa ne ovat arvostettavissa - jos Sika ottaa ne vakavasti, toiset tekevät samoin.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Kukon vuosi 2017