Kiinalainen horoskooppi - Härän vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Härän vuosi oli 26.1.2009-13.2.2010 ja seuraava on luvassa vuonna 2021. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisenä vuonna.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Nyt on hyvä hetki tehdä hieman inventaariota viime vuonna olleesta omasta vuodesta ja tähdätä siltä pohjalta maltillisesti eteenpäin. Huolellisella suunnittelulla ja itsekurilla vältetään keräämästä liikaa hankkeita yhdelle vuodelle, jolloin tämä Härän vuosi saattaa olla Rotalle hieman keskivertoa suotuisampi. Työuran suhteen uudet ideat ja ajatukset luovat hyviä mahdollisuuksia eritoten, mikäli ystävät ja kumppanit ympärillä tukevat Rotan hankkeita. Tänä vuonna Rotan on syytä myös huolehtia omasta kunnostaan muutaman välivuoden jälkeen tässä suhteessa. Pienistä kävely- tai pyörälenkeistä on hyvä aloittaa, ne ovat myös oivia hetkiä vaikka häiden suunnitteluun kumppanin kanssa.

Fengshui vinkki: Rotan toimistoon kannattaa asettaa muutama kivi, mielellään punaista jaspista tai aragoniittia.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Härän oma vuosi suosii onnellista perhe-elämää, kyseessä saattaa olla perheenlisäys tai suhteiden lämpeneminen muihin sukulaisiin - Härän ympärille kerääntyy ihmisiä, jotka lämmittävät Härän sydäntä. Tänä vuonna on myös hyvä opetella kuuntelemaan muiden neuvoja, koska esimerkiksi uran suhteen Härällä on oivat mahdollisuudet uusiin päämääriin. Vuosi onkin suotuisa uusille opinnoille, näin rakennetaan oivaa perustaa seuraavillekkin vuosille.

Fengshui vinkki: Kanna mukanasi pientä pixiupatsasta suojelun vuoksi. Pixiu on myyttinen, kiinalainen eläin, jolla on lohikäärmeen pää, koiran tai leijonan keho ja usein vielä pienet suipot korvat, siivet sekä häntä. Hyödyllistä on myös pitää vuorikidesykeröä tai kalsiittia lähelläsi.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Tiikerin kekseliäisyydelle, valppaudelle ja jopa röyhkeydelle on käyttöä tänä vuonna, Härän vuosi on sangen haasteellinen. Yhdeksi suotuisammaksi osa-alueeksi muodostuu Tiikerin ihmissuhteet, kannattaa erityisesti arvostaa aikaa oman elämänkumppanin kanssa. Riitoja ja erimielisyyksiä läheisten kanssa suositellaan välttämään, sillä haasteita esimerkiksi uran ja vaurauden suhteen on riittämiin.

Fengshui vinkki: Tiikerille suositellaan hyvän onnen pussukkaan stauroliittikiveä, joka suojelee mahdollisia ryöstöjä vastaan sekä parantaa onnea entisestään. Punainen jaspis on taasen hyödyksi epäreilujen tilanteiden mimimoimiseksi.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Jänis voi todella henkäistä helpotuksesta haasteellisen viime vuoden jälkeen, luvassa ovat huomattavasti suotuisammat ajat Härän vuonna. Esimerkiksi työn suhteen Jänikselle epäominaiset, sangen vakuuttavat ja varmat loikat vievät eteenpäin miellyttävään suuntaan sekä houkuttelevat vaurauden polulle. Myös Jäniksen perhe ja ystävät tuottavat iloa vuoden ympäri, henkilökohtaiset suhteetkin voivat siis nousta uusille tasoille.

Fengshui vinkki: Kanna mukanasi pientä, jadesta valmistettua pixiupatsasta ja aseta hematiittikivi lähellesi.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Lohikäärmeelle Härän vuosi tuo tullessaan tavanomaisista käyttäytymis- ja ajatusmalleista poikkeavia kuvioita, Lohikäärme haastetaan sopeutumaan tilanteisiin eri tavoin kuin aiemmin. Sinkku-Lohikäärmeitä ehkä kiinnostaa tietää, että vuosi on romantiikan suhteen suotuisa. Kaikkia Lohikäärmeitä neuvotaan kuitenkin olemaan kohtuullisia rahan käytön suhteen, joten treffeilläkin kannattaa välttää ylenpalttista tuhlaamista.

Fengshui vinkki: Työpöydän lähelle tai makuuhuoneeseen kannattaa asettaa kivistä valtamerijaspis tai howliitti. Kalsiitista ja kyaniitista on myös hyötyä toimistossa.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Tämä vuosi on Käärmeelle se vuosi, jota Käärme on odottanut pitkään ja hartaasti - Härän vuonna Käärmeen on mahdollista saavuttaa muun muassa uran saralla kaikki ja hieman vielä enemmänkin. Viisaus ja kärsivällisyys ovat työkaluja, joiden avulla vuoden loppukuukausina menestys kulminoituu hurmioksi, ihmissuhteet nousevat uusille tasoille ja ystävyyssuhteet kasvattavat merkitystään. Sivuhuomautuksena mainittakoon Käärmeen terveys ja yleisen kunnon ylläpitäminen. Kiireisen aikataulun ja pitkien työviikkojen välistä löytyy aina hieman aikaa kuntoiluun ja ruokavalion tarkkailuun.

Fengshui vinkki: Aseta lähistöllesi punainen jaspis, hematiitti tai kullankeltainen kalsiitti.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Hevosta haastetaan tänä vuonna niin työn, ihmissuhteiden kuin terveydenkin saralla. Stressaavat ajat kuluttavat energiaa, Hevosen on työskenneltävä lujasti ja pidettävä huolta fyysisestä kunnostaan. Finanssipuoli kohtelee Hevosta muita osa-alueita hieman suotuisammin, mikäli kulutus vain pysyy kohtuullisissa mittakaavoissa. Budjetin laatiminen koko vuodelle auttaa Hevosta hahmottamaan tuloja ja menoja siten, että pienet ylellisyydet tulevaisuudessa ovat mahdollisia.

Fengshui vinkki: Kivistä Hevoselle suositellaan tänä vuonna onyxia tai obsidiaania.

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Sangen haasteellisen Rotan vuoden jälkeen Vuohi kaipaa ehkä pientä hengähdystaukoa, mutta vielä ei ole sen aika - Härän vuosi tutustuttaa Vuohen todella omaan itseensä. Tältä matkalta on tuliaisia luvassa, sillä Vuohi saattaa huomata olevansa monipuolisempi ja kekseliäämpi kuin hän kuvittelikaan. Perhe ja läheiset ovat Vuohelle tänä vuonna tärkeä tuki ja turvasatama moninaisten haasteiden keskellä ja Sinkku-Vuohien ympärillä kuhisee useampiakin kosiskelijoita.

Fengshui vinkki: Vuohelle suositellaan lähistölle kuparia ja kivistä valtamerijaspista sekä kyaniittia.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Härän vuonna ahkeruus on kunniassaan ja tämä sopii hyvin Apinalle, jolle annetaan mahdollisuuksia tehdä vaikutus oikeisiin ihmisiin oikealla hetkellä. Ajoitus on siis kaikki kaikessa, joten keskittyneisyys ja tiettyä päämäärää kohti kulkeminen jättävät jälkensä aikalinjalle tulevaisuutta varten. Töissä puurtamisen lomassa on hyvä muistaa myös ympärillä olevia läheisiä ja tutustua mahdollisesti uusiin ihmisiin vaikka uuden liikuntaharrastuksen parissa. Harrastuksena Apinalle suositellaan itsepuolustuslajeja sekä tanssimista.

Fengshui vinkki: Apinan kannattaa asettaa työpöydälle tai makuuhuoneeseen kyaniittia ja mustaa turmaliinia.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Tämä vuosi pistää Kukon kuin Kukon kiekumaan riemusta, sillä Härän vuosi on Kukolle todella suotuisa. Tänä vuonna kaikki tuntuu menevän Kukon tahtiin, vuosien uurastukset palkitaan ja Kukon kyvyt sekä lahjakkuudet tunnistetaan. Iloa ja tukea löytyy myös lähimmäisiltä ja vanhempien, viisaiden ihmisten neuvoja kannattaa aina kuunnella. Sinkku-Kukkojen on syytä pitää sulat suorassa, sillä myös romantiikkaa on luvassa.

Fengshui vinkki: Metallista valmistettu lohikäärme on onnenpatsas Kukolle tänä vuonna.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Koiran kärsivällisyys on Härän vuonna hienoisessa testissä vuoden heittäessä haasteita toinen toisensa perään kiitettävällä tahdilla. Perhe- ja työelämän yhdistäminen vaatii melkoista pallottelua, mutta loppuvuotta kohti tasapaino näiden kahden välillä onnistuu ja Koira saa nauttia lämpimistä suhteista. Kiireisen aikataulun keskellä on syytä löytää myös aikaa huolehtia omasta itsestään. Koiralla on onneksi aktiivinen ja liikunnallinen luonne, joten aikaa akkujen lataamiseksi löytyy varmasti.

Fengshui vinkki: Metallihevonen ja jadesta valmistettu pixiupatsas ovat Koiran onnentuojia tänä vuonna.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Tämä vuosi saattaa opettaa anteliaalle Sialle, että viikossa on vain seitsemän päivää, ei kahdeksan. Sian on siis kiinnitettävä huomiota Härän vuonna siihen, että hän löytää aikaa myös itselleen. Työn suhteen edessä voi olla uuden suunnan löytyminen, ehkä enemmän Sian luonteelle sopivammilta aloilta, kuten hyväntekeväisyydestä tai asiakas- palvelusta. Henkilökohtaisella tasolla Sika nauttii olostaan mieleenpainuvissa tilaisuuksissa perheen ja läheisten kesken, myös Sinkku-Siat kohtaavat romanttisia mahdollisuuksia elämässään tänä vuonna.

Fengshui vinkki: Sika hyötyy kolmesta fengshui asiasta tänä vuonna: jadesta valmistettu pixiupatsas, metallihevonen ja leopardijaspis.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017