Kiinalainen horoskooppi - Jäniksen vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Jäniksen vuosi oli 3.2.2011-22.1.2012 ja seuraava on luvassa vuonna 2023. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisenä vuonna.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Tämä vuosi on hieman haastava mielellään loogisesti ja vauhdikkaasti etenevälle Rotalle, vuodesta selviämistä helpottaa Jäniksen rooliasuun pukeutuminen ja mahdollisten yhteenottojen välttäminen vaikka nököhammasta purren, lempeä hymy kasvoilla. Vuosi on vuoristorataa rakkaudessa, tiukkaa terveydestä huolehtimista rentoutumista unohtamatta ja diplomatiaa muuttumattoman uran saralla. Rotan talous on eri sektoreista todennäköisesti menestyvin Jäniksen vuonna - keskity siis itsekuriin ja tartu tilaisuuksiin, kuusi kuukautta kahdestatoista lupaa hyvää vaurauden saralla.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Tänä vuonna Härän kannattaa välttää tavanomaista sarvien kolistelua - diplomatia, luovuus ja lempeys ovat avaimia vehreämmille laitumille, ehkä jopa uudelle uralle, varovaisesti ja suunnitellusti edeten. Ei olisi yhtään haitaksi osoittaa tuota hellää puolta myös omalle elämänkumppanilleen vaikka molemmilla saattaakin olla taipumusta lievään itsepäisyyteen... Kommunikaatiotaitojen harjoittaminen läheisten kanssa voi estää jopa uhkaavia välirikkoja! Kaiken kaikkiaan Jäniksen vuosi on melkoisen suotuisa Härälle ja se on hyvää aikaa keskittyä myös terveelliseen ruokavalioon, mikäli painoindeksi pääsi hieman viime vuonna lipsahtamaan.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Tiikeri selviää Jäniksen vuodesta laittamalla raidat ruotuun ja näkemällä hieman suunnitelmallisuuden vaivaa. Seikkailumieli saa odottaa ja tuon levottoman energian voi suunnata vaikka arvostusta kohottaviin ylitöihin ja intohimon lempeisiin rakkaussuhteisiin. Vaurauden saralla Tiikerillä on tänä vuonna parhaat mahdollisuudet, mutta Jänikselle ominaiselle ylellisyyden kaipuulle ei kannata antaa periksi - Tiikerin rahat ovat paremmassa käytössä hyötytarvikkeiden hankinnassa.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Tämä vuosi on monella tapaa kuin pesäkoloon palaaminen Jänikselle. Ihmissuhteet tarjoavat harmonisia kokemuksia - on ehkä hetki lyödä hynttyyt yhteen yhteisen pesän hankinnan merkeissä, elämänvoima pulppuaa terveyden saralla ja ylennystä tai uutta, mieluisaa työpaikkaa on luvassa. Tämä kaikki on mahdollista, mikäli Jänis on valmis ottamaan hieman rohkeamman loikan kohti näitä asioita, jotka hänelle oikeudenmukaisesti kuuluvatkin: on aika istua nököttää ylpeänä itsestään!

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Muutamat vastoinkäymiset eivät Lohikäärmettä kallista, hän puhkuu ja puhisee tänä vuonna suuntaan jos toiseen. Hengittäminen syvään ja keskittyneesti onkin tärkeää Lohikäärmeen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, mutta vuodesta selvitään parhaiten ystävien, sukulaisten, oman itsen kuuntelun ja kompromissien avulla. Vaurauden saralla varoitetaan riskisijoituksista, parempi pistää mammonat visusti vain säästöön mahdollisen pahan päivän varalle.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Pienellä motivoinnilla ja itsetunnon kohotuksella Käärmeellä on mahdollisuus saavuttaa suuriakin asioita tänä vuonna. Sekaannuksen hetkellä on hyvä madella hieman hitaammin, antaa sisäisen vaiston tuoda lisävaloa tilanteeseen ja ohjata uuteen suuntaan. Vuosi on Käärmeelle myös sensuaalisen mielihyvän vuosi. On tärkeää, että koti tuoksuu, näyttää ja tuntuu hyvältä - anna aistiesi nauttia tuoksukynttilöiden luomasta tunnelmasta, silkkilakanoista, kristallikruunuista... Tämä aistien hemmottelu helpottaa myös stressiä ja hellii Käärmeen herkkää hermojärjestelmää.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Viime vuoden vauhdikas laukka jatkuu Hevosen elämässä tänäkin vuonna ja herkempää Hevosta moiset ylä- ja alamäet saattavat hieman jo huimata. Kuoppaisella polulla on hyvä lainata Jänikseltä pikkuisen joustavuutta, herkkyyttä ja luovuutta - näin Hevosen vuosi ja Hevonen itse muokkautuu vahvemmaksi. Ihmissuhteissa Hevosen vapaudenkaipuu saattaa aiheuttaa harmaita harjaksia, kultaisen keskitien löytäminen romantiikassa pitää myös oman kullan kainalossa.

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Vuohi kuuluu Sian ohella Jäniksen laumaan, joten tästä vuodesta on tulossa hyvä vuosi myös Vuohelle. Nyt on aika nauttia auringonpaisteesta, matkustaa uusille niityille, pukeutua räväkästi ja tehdä kaikkea mihin uskallus ei tavallisesti riitä. Romantiikka tuntuu luonnistuvan kuin itsestään, terveyden saralla yleinen myönteisyys vaikuttaa myös fyysiseen hyvinvointiin ja vuosi saattaa olla ystävällinen myös pankkitilille. Ainoastaan työpaikalla saatetaan kaivata kyynärpäiden rasvausta tai maiseman vaihtoa luovemmille ja älyllisesti haastavammille laitumille.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Tänä vuonna on aika kaivaa esiin Apinan nokkeluus ja joustavuus: vuosi on viime vuoden tapaan yhtä haipakkaa! Apinan rakastaessa erilaisia pelejä ja kaikenlaista hauskaa, on Jänis taasen rauhan ja järjestyksen mestari - nämä kaksi vastakkaista energiaa eivät kohtaa sulassa sovussa... Toisaalta, haasteista oppii aina jotain eli etsimällä asioiden taustalla olevia piilotarkoituksia, moraalisia oppiläksyjä ja suunnittelemalla siten vuotta hieman eteenpäin selvitään jälleen yhdestä vuodesta melko kunnialla.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Monella tasolla työntäyteinen vuosi luvassa Kukolle... Kukon täydellisyyden tavoittelu saattaa hidastaa työntekoa eli hienoinen irtipäästäminen helpottaa ja on hyvä myös muistaa, että Kukot tekevät yleensä erinomaista työtä joka tapauksessa. Sama pätee kunnon ja terveyden ylläpitämiseen - tänä vuonna Kukon kannattaa pidättäytyä perusasioissa, huolehtia säädyllisestä ulkonäöstä ja unohtaa pyykkilaudaksi trimmattu vatsa ja superterveellinen ravinto hetkeksi. Nyt ei ole aikaa nokan koputteluun vaan suhtautuminen asioihin on suurpiirteisempää ja ymmärtäväisempää.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Koira on Jäniksen hyvä kaveri eli tänä vuonna kuulemme iloista haukahtelua sieltä täältä. Koiran luotettavuus ja ahkeruus huomataan työpaikalla, rakastavat ja hoivaavat ominaisuudet tekevät hyvää ihmissuhteille (kihlaukset, häät ja vauvat ovat Koiran teemoja tänä vuonna) ja tilikin pullistelee pankissa mukavasti. Terveyteen ja rentoutumiseen on hyvä kiinnittää huomiota, hoivata myös omaa kehoa ja mieltä. Koiran ystäviä Jäniksen lisäksi ovatkin tänä vuonna tuoksukynttilät, kylpyvaahto ja meditaatiomusiikki.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Jäniksen vuosi on vihdoin ja viimein hyvä vuosi Sialle! Tänä vuonna perusasioiden pitäisi olla tai tulla kuntoon: mieluisa ammatti ja ura, mukava ihmissuhde sekä onnellinen koti. Tätä kaikkea menestystä on antoisa jakaa läheisten kanssa, samalla kulkien kohti sisäistä tasapainoa ja hyvää itsetuntoa. Ja mikäli mielessä on toteutumaton unelma tai jotain, mitä on aina halunnut tehdä, on nyt oikea hetki tavoitella vaikka kuuta taivaalta. Tämä kaikki vaatii hyvää kuntoa ja terveellistä ruokavaliota - Sialla on lievä taipumus juhlia hieman liikaa hyviä asioita...

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017