Kiinalainen horoskooppi - Käärmeen vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Käärmeen vuosi oli 10.2.2013-30.1.2014 ja seuraava on luvassa vuonna 2025. Mustan Vesi-Käärmeen vuosi oli merkittävää, vastuullista sekä kestävää kehitystä muun muassa tieteen sekä teknologian saroilla - näkyvissä olivat haastavat mahdollisuudet parantaa omaa sekä koko maapallon elämää! Käärme ei yleensä tyydy keskinkertaisuuteen ja on tarkka myös yksityiskohtien suhteen, joten ajanjakso suosii keskittynyttä sekä kurinalaista asennetta aiempien tapahtumien seuraamuksiin vaikuttamiseksi ja mahdollisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisenä vuonna 2013.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Rotan energiat liikkuivat vuonna 2013 uudistumisen tasolla, jopa Rotan mieltä helposti ärsyttävät esteet ylitetään perheen sekä ystävien tuella. Vikkeläkinttuiselle Rotalle suositellaankin Käärmeen vuonna poikkeuksellisesti yhteen työhön keskittymistä, tämä on saavutusten ja siten myös uuden porstuan maton hankkimisen vuosi. Tämä vuosi pitää Rotan kiireisenä kaikkine mahdollisuuksineen, joten on tärkeää avautua myös rakkaudelle läheisiä ihmissuhteita rakentaen sekä uusien ystävien maailmaan astuen. Terveyden puolella huomio kiinnittyy munuaisten, selän ja stressin hoitamiseen, mutta nämäkään eivät aiheuta huolta, mikäli Rotta ei anna Käärmeen vuoden musertaa itseään. Voi hyvin!
Vuoden teema: Saavutukset ja raha.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Käärmeen vuosi testaa Härän kärsivällisyyttä - luvassa on jyrkkää ylämäkeä sekä loivaa alamäkeä, mutta tyyneydellä ja kohteliaisuudella selvitään pahimmastakin tilanteesta, jolloin päämäärien saavuttaminen on todennäköistä. Tunteiden hallinta on myös onnenkantamoisten, suotuisien hetkien sekä mahdollisten haasteellisten kohtaamisten tullen tärkeää, näin tilanteet on mahdollista saattaa Härän kannalta miellyttävään lopputulokseen. Tässä auttavat myös runsaan mielikuvituksen ja luovuuden käyttö. Avaa Härkä siis mielesi ja päästä myös parhaimmat ystäväsi perille salaisuuksistasi!
Vuoden teema: Kärsivällisyys ja matkustaminen.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Tiikerin parhaat avut Käärmeen vuonna muodostuvat sosiaalisten yhteyksien luomisesta ja kyvystä tulevaisuuden hahmottamiseen. Näillä eväillä Tiikeri saa aikaiseksi tyydyttävää kasvua elämässään sekä taloudellisessa tilanteessaan. Vuosi 2013 tarjosi siten mahdollisuuden tuoda esiin Tiikerin omaamat voimat ja vahvuudet, mutta opettaa myös hallitsemaan helposti syttyvää, jopa aggressiivista tempperamenttia. Hermojärjestelmä saattaakin olla terveyden saralla Tiikerin kompastuskivi tänä vuonna, on siis aika unohtaa liiallisen pitkät työpäivät sekä liioittelu punttisalilla. Käärmeen vuosi suosii syvää ajattelua ja älyllistä toimintaa - on meditaation aika!
Vuoden teema: Ura ja usean asian tekeminen samanaikaisesti.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Käärmeen vuosi on Jänikselle hieman haastava, mutta onneksi Käärmettä ja Jänistä yhdistää arvostus elämän pieniä ylellisyyksiä kohtaan - tämä vuosi on oivaa aikaa Jänikselle punaisella matolla loikkimiseen. Eritoten muutaman ahertamista ja puurtamista täynnä olevan vuoden seurauksena on Jäniksen korkea aika saada hieman helpotusta mahdollisten vastoinkäymisten kohtaamiseen iloisen sosiaalisen elämän sekä auttavien käsien muodossa. Ihmissuhteissa ei siis kannata työntää päätään pensaaseen vaan olla kärsivällinen, rentoutua hieman ja antaa tunteiden viedä. Sisäisen kasvun myötä myös opiskelu maistuu ja uuden oppiminen onkin oivaa mielenhoivaa mentaalista väsymystä vastaan. Ja muista terveellinen ruokavalio - etenkin talviseen aikaan!
Vuoden teema: Ponnistelu ja onnekas toive.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Lohikäärmeen hyvää tahtoa testataan monella eri tasolla Käärmeen vuonna. Erityisesti ihmissuhteissa tyyneyden ja rauhallisuuden säilyttäminen sekä asioiden tarkka harkitseminen ennen lopullista päätöksentekoa takaa harmonian kodissa ja puutarhassa. Kohteliaisuudesta ja kärsivällisyydestä on hyötyä myös uran ja liike-elämän saroilla. Apua vuoden haasteisiin saattaa tarjota salainen ystävä, joten läheisten ihmissuhteiden hoivaaminen tuo vuoteen energiaa ja ehkä pienen pientä menestystäkin. Luovat voimat virtaavat tänä vuonna Lohikäärmeellä tehokkaasti, joten rauhoita siis mielesi edes yön ajaksi eli muista nukkua tarpeeksi!
Vuoden teema: Toipuminen ja paraneminen.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Rakkauden nimissä Käärme selviää kunnialla omasta vuodestaan, joka houkuttelee Käärmeitä piiloutumaan ja suojautumaan, mutta todellisuudessa on aika astua parrasvaloihin. Nimen luominen sekä suosio kulkevat tänä vuonna käsi kädessä ja tukevassa käsikynkässä ovat myös läheiset ystävät, sukulaiset sekä perheenjäsenet. Tukevuutta ja maanläheisiä ratkaisuja Käärmeen kannattaakin suosia, sillä riskit on tänä vuonna kierrettävä kaukaa - väärät päätökset voivat olla kauaskantoisia vaikutuksiltaan. Kiireinen aikataulu ei onneksi salli asioiden pohtimista liian pitkään ja Käärmeen älyllisellä puolella on muutakin puuhaa, mentaalista stimulaatiota ei tästä vuodesta tule puuttumaan. Muista siis ottaa välillä omaa aikaa ja rauhaa vain itsellesi!
Vuoden teema: Vauraus ja juhliminen.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Tänä vuonna Hevoselle suositellaan konservatiivisesti tutuilla poluilla tallaamista, suurten riskien ja uusien projektien aloittamisen huolellinen välttäminen säästää Hevosta turhilta konflikteilta sekä taloudellisilta tappioilta. Läheisten ystävien ja perheenjäsenten apu vaikeuksien hetkellä sekä kielteisten värähtelyjen puhdistaminen kehosta ja mielestä johtavatkin useisiin riemuvoittoihin vuonna 2013 - menestymisen mahdollisuudet ovat siis haasteista huolimatta ilmassa. Villinä ja vapaana ravaavan Hevosen oppi Käärmeen vuonna on myös intiimin romantiikan ihmeet eli läheiseen ihmisuhteeseen panostaminen. Rakkaus vapauttaa!
Vuoden teema: Selkkaukset ja vauraus.

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Tähdet ovat suosiollisia Vuohelle tänä vuonna, avoimuus ja elämän kantavuuteen luottaminen vievät jopa ulkomaille matkustelun tai asuinpaikan muuton merkeissä. Myös Vuohen taloudellinen tilanne ja ura ovat nousevan kehityksen käyrässä, Vuohi on valmis työskentelemään mielellään tavoitteiden saavuttamiseksi. Henkisyys kiinnostaa monia Käärmeen vuonna ja Vuohi menestyykin hyvin esimerkiksi uskonnon tai filosofian parissa, kirjoittaminenkin voisi olla Vuohen vuoden juttu. Terveellisen ruokavalion ylläpitäminen myönteisen mielen ohella ovat terveyteen liittyvät vinkit, joiden avulla Vuohi tuntee itsensä vahvaksi maihin ja mantuihin tutustuessaan. Muista siis toimia ja osallistua erilaisiin asioihin!
Vuoden teema: Hyvä onni ja muutos.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Käärmeen vuosi on kriittisyyden ja itsetutkiskelun vuosi, Apinalle suositellaankin kielteisten ajatusten välttämistä sekä juoruista kaukana pysymistä - on aika kuunnella sekä omaa mieltä että sydäntä. Itsensä realistinen tunnistaminen auttaa ymmärtämään myös muita ihmisiä paremmin ja tämä taasen on avuksi mahdollisten yksinäisyyden tunteiden hetkinä, joita saattaa nousta Apinalle pintaan tämän hieman haastavan vuoden aikana. Tarkkaavaisuus on tarpeen muun muassa lakiasioiden hoitamisessa, ilmassa on vihamielisyyttä, mutta hankaluuksien ja vaikeiden alkujen vastapainoksi on kuitenkin luvassa satunnaisia menestyksen hetkiä. Ole rakastava!
Vuoden teema: Valinnat ja voima.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Käärmeen vuonna uusien mahdollisuuksien suotuisa kehitys jatkuu Kukon elämässä muodostuen myönteisestä energiasta, ahkeruudesta, motivaatiosta ja saavutuksista. Näiden lisäksi Kukot saavat tukea läheisiltä ystäviltä sekä perheenjäseniltään, tänä vuonna syntyy myös odottamattomia suhteita. Työelämä suosii johtavissa asemissa olevia Kukkoja ja yksityisyrittäjille laajentuminen tai uudenaikaistuminen saattaa olla paikallaan. Kateelliset ihmiset kannattaa karistaa kannoilta samantien ja näiden lisäksi terveysongelmien välttämiseksi on syytä kiertää kaukaa paikat, joissa on huonolaatuinen ilma. Pidä siis mieli kirkkaana!
Vuoden teema: Menestys ja romantiikka.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Kuten viime vuosi, Käärmeen vuosikin testaa Koiran sitkeyttä ja uutteruutta. Yrityksistä ja intohimoisesta haasteisiin suhtautumisesta huolimatta edessä saattaa olla pettymyksiä elämässä. Näitä välttääkseen odotukset on siis syytä pitää mahdollisimman realistisina, on aika punnita omia motiivejaan ja vaatimuksiaan sekä harkita myös omia toiveitaan. Epäilyt omasta päätöksenteko- tai arvostelukyvystä voi nakata romukoppaan vaikeimpinakin aikoina, sydän ohjaa aina oikeaan suuntaan. Rehellisyys rakkaudessa ja perheenjäsenten tuki kasvattaakin Koiran kestävyyttä tänä mahdollisten hankaluuksien vuotena. Koeta rentoutua ja tehdä asiat rauhallisesti!
Vuoden teema: Sinnikkyys ja hyvinvointi.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Matkustamisen tähti tuikkii Sian kiinalaisen astrologian kartalla tänä vuonna. Se voi viitata kiireiseen aikatauluun työn parissa tai ylipäätään liikkuvaiseen elämään, muuttomatkaan tai runsaaseen matkusteluun jopa ulkomaita myöten. Raha-asioissa luottavaisen Sian kannattaa kuitenkin pitää kukkaron nöyrit tiukalla ja keskittyä taloustilannetta parantaakseen ennemmin säästämiseen kuin sijoittamiseen - ei siis uhkapelejä, spekulaatioita tai suuria ostoksia. Terveyden ja rakkauden sektorit näyttävät tänä vuonna Sian osalta tyydyttäviltä, sensuaalisen Käärmeen vuosi kannustaa halailuun ja pussailuun - nauti siis leiskuvasta lemmestä!
Vuoden teema: Kehitys ja ihmissuhteet.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017