Kiinalainen horoskooppi - Koiran vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Koiran vuosi oli 29.1.2006-17.2.2007 ja seuraava on luvassa 16.2.2018-4.2.2019. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisinä vuosina.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Tämä vuosi opettaa Rotalle kuinka nauttia elämän pienistä iloista ja itse olemassaolon ihanuudesta. Kaikki mitä rahalla saa ja magneettisella vetovoimalla houkutellaan puoleensa ei välttämättä tyydytä syvää sisintä olemusta. Koiran vuosi antaakin Rotalle kaiken tukensa tehdä ja kokeilla asioita, joita aiempina vuosina ei ole tullut edes ajatelleeksi. Kommunikaatio muiden ihmisten kanssa kaiken toteutumiseksi on tärkeää ja mustasukkaisuus kannattaa heittää naulakkoon - huomion keskittäminen haluamiinsa asioihin on avainasemassa. Kukkaron nyörit suositellaan pitämään tiukalla, Koiran vuosi ei välttämättä ole paras vuosi miettiä suuria sijoituksia, mutta vanhasta on aina varaa luopua.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Puhveli puskee tänä vuonna eteenpäin monella eri elämänalueella esteistä huolimatta ja vuoden saldoksi jää melko mukava tili mikäli Puhveli varoo ylilyöntejä. Uusia kohtaamisia ovat onnen, menestyksen ja elämänvoiman lisäksi rakkaus, joka Koiran vuoden lopulla roihahtaa voimakkaaksi intohimoksi. Suuria muutoksia uran suhteen ei suositella, uhkapelit kannattaa rehellisyyden nimissä jättää myös väliin.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Pitkästä aikaa Tiikeri huomaa nauttivansa ahkeruutensa tuloksista, Koiran vuosi on kuin shamppanjaa Tiikerin sielulle. Laakereilleen ei kuitenkaan kannata jäädä liiaksi lepäilemään, uudet projektit kaipaavat vahvaa perustaa ja lakiasioiden tarkkaa tutkimista saavuttaakseen hedelmällisiä tuloksia. Rakkauselämä sujuu myös suotuisissa merkeissä ja Tiikeri kehrää tyytyväisyyttään!

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Vaikka sallit mielesi hieman heilahdella suuntaan jos toiseen tänä vuonna, loistat lähes kaikkialla: hyvässä seurassa, työpaikalla, taloudellisesti, rakkaudessa... Muista kuitenkin pitää käpälät tukevasti maassa ja terveydestäsi hyvää huolta, näillä eväillä aloitat vaikka oman yrityksen Jänikselle onnekkaana Koiran vuonna.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Lohikäärme on kiinalaisessa astrologiassa Jäniksen vastakkainen merkki eli Lohikäärmeen vuodesta on tulossa hieman mutkikas. Lohikäärmeen kärsivällisyyttä koetellaan tänä vuonna erilaisten menoa hidastavien esteiden muodossa eikä oma anteeksiantamaton asenne itseään kohtaan pahemmin tilannetta helpota. Tämä vuosi on muutosten ja varovaisen etenemisen vuosi, jonka aikana satunnaiset kohtaamiset saattavat edetä syväksi ystävyydeksi lämmittäen mieltä haasteiden keskellä.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Maltillisella asenteella Koiran vuoden pitäisi olla Käärmeelle melko mutkaton. Käärmeen moraalia ja ulkoista kuvaa kohottaa uusi aktiviteetti ja rakkauden saralla on luvassa suuria iloja. Vuosi saattaa tuoda eteen myös yllättävän paikan johtajuuden muodossa, Käärmeelle suositellaankin olemaan tarkkana lakiasioiden suhteen.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Hevosen rakkauselämä ja taloudellinen hyvinvointi kulkevat tänä vuonna lämpimästi käsikkäin, tämä johtaa myös Hevosen sosiaalisen aseman kohoamiseen. Hevosen kannattaa kuitenkin olla tarkkana omien heikkouksiensa suhteen, tämä vuosi haastaa korostamaan omia hyviä puolia ei-toivottujen ominaisuuksien sijaan. Nauti siis elämästäsi Tiikerien ja Koirien kanssa, se kannattaa!

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Vuohi hyötyy tänä vuonna erinomaisista astraalivärähtelyistä, lähes kaikki rakkaimmat projektit ovat toteutettavissa mikäli herkästi liian idealistinen asenne pysyy realismin rajoissa. Tasapaino omissa näkemyksissä kannattaa säilyttää ihmisten ja asioiden suhteen, omat hiljaiset hetket auttavat harmonian ylläpitämisessä sekä mahdollisen surun kohtaamisessa. Vuohen työasiat sujuvat Koiran vuonna hyvin, erilaisten sopimusten ja uusien ihmisten kanssa suositellaan kuitenkin tarkkuutta.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Apinalle Koiran vuosi tuo tilaisuuden näyttää oman arvonsa, tämän menestyksen saavuttamiseen tarvitaan vain aimo annos rohkeutta ja Apinan oivaa vainua hyvällä psykologisella silmällä tehostettuna. Asioiden hyvä organisointi ja sitkeys varmistavat tavoitteiden toteutumisen, kaikki mahdollisuudet ovat olemassa. Ihmissuhteet ja työasiat ovat tänä vuonna Apinan haasteen paikka, on ehkä hyvä hetki miettiä eri asioiden tärkeysjärjestystä.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Kukko on juuri saanut nauttia kokonaisen vuoden omasta juhlastaan, nyt on aika kiekua hieman vaisummin vaikkakin ystävien seura on edelleen Kukon mieleen. Salaisuuksien verhoa raotetaan hieman ja Koiran vuosi on Kukolle mielikuvituksen, luovuuden ja piilotettujen lahjojen vapauttamisen vuosi. Pieni varoituksen sana liittyy Kukon myötätuntoon, joka saattaa mennä liiallisuuksiin tänä vuonna oman terveyden ja taloudellisen tilanteen kustannuksella - ihmisillä on taipumus liioitella tragedioitaan herkälle Kukolle.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Koiran oma vuosi ei ehkä ole sitä mitä toivoa saattaisi, kaikki riippuu Koiran omasta asenteesta. Käytännöllisellä ja tuomitsemattomalla asenteella etenevä Koira saa kaiken tukensa kosmokselta, mutta juoruihin uskominen ja vääriin ihmisiin luottaminen voivat tuoda mutkia matkaan. Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ovat arvossaan myös työasioissa, jotka menestyvät loppuvuodesta.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Muutoksia on luvassa Sialle Koiran vuonna ja ne ovat myönteisiä mikäli Sika osaa arvostaa niitä - tänä vuonna ei kannata antaa minkään masentaa Sian spontaania ja iloista luonnetta! Suunnan ollessa selkeä ja keskittymisen kohdallaan on myös hyvä aika suunnitella hieman tulevaisuutta ja seuraavaa vuotta, sehän on Sian oma juhlavuosi. Pinkkuvinkki Sialle vielä tälle Koiran vuodelle: pidä huolta terveydestäsi ja kuuntele tärkeissä asioissa pätevien ihmisten neuvoja.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017