Kiinalainen horoskooppi - Kukon vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Kukon vuosi oli 9.2.2005-28.1.2006 ja seuraava on luvassa 28.1.2017-15.2.2018. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisinä vuosina.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Rotalle suositellaan Kukon vuonna meditoimisen ohella lukemisharrastuksen pariin paneutumista oivana rentoutumisen sekä itsensä kehittämisen muotona. Tämän uuden harrasteen ansiosta Rotalla on myös mahdollisuus tienata paremmin tiedon määrän karttuessa sekä välttää Rottaa alati uhkaava loppunpalaminen liiallisen työn teon tai muiden taloudellisten haasteiden uuvuttamana. Stressin ehkäisemiseksi kannattaa myös kekseliään Rotan lähteä toteuttamaan vain kaikkein varmimmilta tuntuvia ideoitaan ja olla valmiina joustamaan mahdollisten yllättävien muutosten ilmaannuttua. Romanttisen ihmissuhteen mausteeksi Rotalle suositellaan hyppysellistä mielikuvitusta ja kärsivällisyyttä arjen keskelle vakinaisen suhteen makoisana pitämiseksi.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Härälle Kukon vuosi lupaa suotuisia energioita, uusia mahdollisuuksia ja ahkeran uurastuksen palkitsemista. Kukon vuonna Härän kannattaa olla avoin, joustava ja huumorintajuinen, jotta ihmissuhteiden kiemurat eivät häiritse sisäisen rauhan saavuttamista. Tämä vuosi tuo tullessaan Härälle myös vankan tarpeen astua avioliiton satamaan tai vahvistaa nykyistä liittoa - nämä ihmisuhteet ovat Härälle todellisia sydämen asioita. Rakkauselämän puolella pieni impulsiivisuus ja iloittelu voivat kohottaa ihmissuhteen eroottista ilmapiiriä juuri molempien osapuolten kaipaamalla tavalla.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Tiikerille Kukon vuosi on haastavaa yhteistyön ja kärsivällisyyden opettelemista, mutta mikäli suunnitelmallisuus kantaa hedelmää, on Tiikerille luvassa viisauden karttumista ja innostavia keskusteluja niin koti- kuin ulkomaillakin. Uudet kulttuurit, maat, seminaarit sekä väittelyt houkuttelevat aktiivista Tiikeriä ja saattavat hänet harmoniseen olotilaan. Tiikerin ei kuitenkaan kannata pitkästyttää elämänkumppaniaan loputtomilla tarinoilla vaan keskittyä suhteen tasa-arvoisuuteen, perustaan ja sen vakauden ylläpitämiseen.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Kukon vuosi tuo Jänikselle hyvää oloa monella eri tasolla, nyt kannattaa elää tässä hetkessä ja nauttia siitä. Myös Jäniksen kärsivällisyys palkitaan, mutta turha riskien välttäminen on suositeltavaa ongelmien ja turhien juorujen välttämiseksi. Jäniksen tarkka vaisto on koetuksella pitkin vuotta ja tehtyjen valintojen merkitys korostuu entisestään. Jänisten rakkauselämä näyttää suotuisalta Kukon vuonna - sinkut tapaavat unelmien kohteensa ja jopa hääkellot saattavat kajahdella sointuisasti.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Lohikäärme ratsastaa luovuuden aalloilla uusiin ulottuvuuksiin Kukon vuonna ja tulokset ovat näyttäviä sekä voitokkaita. Tämä on yksi Lohikäärmeen parhaista vuosista, nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuksiin eritoten kodin ja työn merkeissä luoden vahvaa ja vankkaa perustaa tuleville vuosille. Lohikäärmeen rakkauselämä etenee tänä vuonna tulisissa merkeissä, satunnaiset ihastukset värittävät vuotta, mutta kohdalle saattaa osua myös rakastettu, joka koskettaa Lohikäärmettä pintaa syvemmältä.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Kukon vuosi on Käärmeen aika saada ihailua ja itsetunnon kohotusta osakseen, tarkat suunnitelmat ja valmistelut pohjustavat suotuisiin lopputuloksiin. Kukon vuosi sujuukin Käärmeen osalta ilman suurempia vastoinkäymisiä, ainoastaan erilaisten sopimusten ja muiden paperien suhteen kannattaa Käärmeen olla tarkkana. Välillä Käärmeen kannattaa myös vetäytyä juhlahumun keskeltä omaan rauhaansa, sisäisen maailman tutkiminen tutustuttaa uusiin salattuihin kykyihin. Käärme hurmaa tänä vuonna monia ihmisiä ja kokee monia seikkailuja rakkauden saralla, vakinaisten Käärmeiden muistaessa luonnollisesti uskollisuuden arvon.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Onnen tähdet loistavat kunnianhimoisen Hevosen elämään Kukon vuonna muun muassa uran suhteen - tämä vuosi on mainio työsaralla. Menneen vuoden mukanaan tuomat muutokset avaavat mahdollisuuksia merkittäviin tuloksiin Hevosen elämässä kaikilla tasoilla. Stressin välttämiseksi on Hevosen kuitenkin muistettava levon tärkeys ja sijoitusasioissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Romanttisessa mielessä vuosi on yhtä laukkaa ja ravia, Hevosen sydänystävät saavatkin pitää suitset tiukalla, jotta tämä jalo eläin pysyisi pilttuussaan.

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Kukon vuosi hymyilee Vuohelle, mutta opettaa myös vastauksien etsimistä ja löytämistä omasta itsestään, syvältä sielun syövereistä. Tämän sisäisen viisauden avulla Vuohet löytävät onnen ja saattavat saada opastusta myös elämään astuvalta korkea-arvoiselta ihmiseltä. On siis Vuohen aika toteuttaa pitkään muhineet suunnitelmat, tarttua rohkeasti eri tilaisuuksiin ja kerätä arvokkaita kokemuksia tulevaisuuden varalle. Rakkauselämän puolella Vuohelta kaivataan tänä vuonna ymmärrystä ja suhteiden syventämistä.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Apinoiden elämä rauhoittuu hieman edellisestä vuodesta, silti he nauttivat olostaan Kukon vuonna ja huomaavat monien ihmisten auttavan heitä saavuttamaan päämääriään ja loistamaan työssään sekä luomaan uusia ystävyys-, rakkaus- sekä työsuhteita. Filosofia on tiedonhaluisten Apinoiden kiinnostuksen kohde tänä vuonna, eritoten iloinen sellainen ja Apinat voivatkin mainiosti jatkaa komediassa elämistään. Rakkauselämän puolella Apina saattaa löytää haastavan kumppanin vierelleen, jonka kanssa elämä sujuu Apinalle oivasti omaperäisissä merkeissä.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Itse Kukolle oma vuosi tarkoittaa erinäisten asioiden kohtaamista ja niihin rohkeasti tarttumista - ongelmat eivät ratkea itsestään saati sitten niitä pakenemalla. Kärsivällisyydellä, optimistisella asenteella ja filosofisella näkemyksellä asioiden eteneminen helpottuu ja palkitsevat ratkaisut näkyvätkin jo horisontissa. Kukko huomaakin tänä vuonna olevansa melko tyytyväinen elämäänsä ja sen tarjoamiin mukavuuksiin, joista on antoisa nauttia kaikessa rauhassa lähimmäisten kanssa.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Ahkerasti työskentelevä Koira palkitaan Kukon vuonna - palkankorotukset tai uralla ylenemiset ovat enemmän kuin todennäköisiä. Mikäli Koira löytää vielä suuren hankkeen, asian tai pistää pystyyn oman yrityksen, johon keskittyä tarkasti täydellä teholla, on tämä vuosi sangen arvokas Koiralle. Yhteistyö on myös valttia ja myönteinen mieliala mahdollisten hankaluuksien keskellä vie kohti suotuisia ratkaisuja. Romanttisessa mielessä Koiran kannattaa pitää jalat tiukasti maan pinnalla ja keskittyä olennaiseen.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Kukon vuonna Sika hyötyy mielikuvituksen käytöstä eteen mahdollisesti tulevien ongelmien ratkaisussa ja myös ahkera uurastus palkitaan mikäli työntekoon on panostettu toden teolla. Tärkeää tänä vuonna Sialle on hoitaa arkiset rutiinit ja tylsiltä tuntuvat velvollisuudet aikataulun mukaisesti ja moitteetta, jotta tuloksista nauttiminen olisi mahdollisimman antoisaa. Rakkauden saralla Sian kannattaa hieman hellittää rutiineista ja antaa intohimon palaa vapaammin.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017