Kiinalainen horoskooppi - Sian vuosi

Kiinalaisessa astrologiassa Sian vuosi oli 18.2.2007-6.2.2008 ja seuraava on luvassa 5.2.2019-24.1.2020. Ohessa jokaisen kiinalaisen horoskooppimerkin teemoja kyseisinä vuosina.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Rotta

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Tämä vuosi on Rotalle hieman keskimääräistä suotuisampi. Parhaat hetket ovat luvassa sinkuille, jotka pitävät satunnaisista ihmissuhteista sekä liike-elämän ja kaupan palveluksessa oleville, jotka arvostavat rehellisyyttä toimissaan. Maskuliininen energia on Rotalle tänä vuonna tärkeää, Rotan kannattaa kuunnella miehisiä neuvoja ja mikäli oman yrityksen perustaminen on mielessä, kiinalainen astrologia suosittelee Rottaa suuntautumaan miesten elämäntyylin kohentamiseen eli panostaa esimerkiksi miehisen ulkonäön ja terveyden kaupallisille alueille.

Fengshui vinkki: Terveyttä ja pitkäikäisyyttä edustava kiinalainen jumalhahmo Shou patsaan muodossa on oiva fengshui koriste Rotan elämässä tänä vuonna ja jotta Rotta välttäisi avioliiton ulkopuoliset houkutukset on kukkopatsas myös paikallaan. Kukko nokkii pois mahdolliset ajatukset uskottomuudesta, näin vältytään pettymyksiltä ja kyyneleiltä Rotan liitossa.

Härkä, puhveli

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Vuosi 2007 muistuttaa vahvasti edellistä vuotta, Sian vuosi on siis Härälle sangen tasainen ja saattaa paikotellen tuntua jopa loputtoman pitkältä. Parempia aikoja odotellessa on kärsivällisyys paras Härän hyveistä tänä vuonna, sillä sitä koetellaan monella eri saralla. Ihmissuhteissa sinkut saavat iloita muutamista onnistuneista treffeistä, työelämässä Härän kannattaa pitää varasuunnitelmaa aina mukanaan ja terveyden suhteen muutama epäonninen kokemus erityisesti ruokailuun liittyen on kompastuskivenä Härän vuosittaisella kyntöpellolla.

Fengshui vinkki: Härälle suositellaan koristeeksi perinteistä, monisärmäistä aitoa kristallia epäsuotuisan energian hajottamiseksi vuonna 2007.

Tiikeri

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Taivaankappaleet ovat suotuisissa asemissa Tiikerille, vuosi on hieman keskimääräistä parempi eritoten Sian esimerkkiä seuraten eli pienet rentoutumishetket parantavat Tiikerin etenemistä tänä vuonna. Ihmissuhteiden puolesta vuosi on melko tasainen, joten työelämän haasteet ovat kuin luotuja Tiikerin vahvalle luonteelle ja alalla kuin alalla on omaan vaistoon luottaminen paras puolustus. Arveluttavat sijoituskohteet kannattaakin kiertää kaukaa, sama koskee myös liikaa lupaavia laihdutuskuureja!

Fengshui vinkki: Rahakasan tai -säkin päällä istuva isomahainen, iloinen buddha on erityisesti työpaikan fengshui koristeena tänä vuonna Tiikerille suotuisa. Ahneutta torjuva patsas kuljettaa Tiikerin kohti vaurautta ja aurinkoista olotilaa.

Jänis

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Jänis on yksi Sian parhaista ystävistä ja vuosi on sen mukainen - tänä vuonna loikitaan lujaa ja pitkälle! Työskentely päämääriä kohti kannattaa ja Jäniksen tuotteliaisuus palkitaan vauraudella, myös yksityisyrittäjyyttä harkitsevien Jänisten on suotuisaa toteuttaa vihdoin nämä haaveet. Ihmissuhteiden saralla vakiintuneet Jänikset nauttivat yhteiselostaan ja parisuhdetta kaipaavat sinkut saattavat löytää ihanteellisen partnerin. Terveys on asia, josta Jänisten on pidettävä huolta tänä vuonna ja välttää eritoten pöpöisiä paikkoja.

Fengshui vinkki: Muinaisten, kiinalaisten kultaharkkojen jäljitelmät ovat suotuisia Jänikselle tänä vuonna. Ne takaavat tuotteliaisuuden ja tarjoavat kuumaa yang energiaa Jäniksen lempipaikoille aseteltuina.

Lohikäärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Sian merkki ja vuoden elementti eli tuli ovat molemmat suotuisia Lohikäärmeelle. Tämä vuosi sujuu myönteisissä tuulissa kaikilla osa-alueilla, vuosi onkin mitä mainioin jälkikasvun maailmaan saattamiselle! Luvassa on idyllistä avio- tai avoelämää, intohimoisia hetkiä sinkuille ja työkuviot sujuvat kuin itsestään. Jopa yllättävä perintö voi piristää vuotta finanssipuolella, mutta varoituksen sana puhkutaankin ainoastaan Lohikäärmeen rahankäytölle, ylenpalttinen tuhlaavaisuus saattaa pankkitilin ja vaurauden onnen nollille.

Fengshui vinkki: Lohikäärmeelle fengshui suosittelee urasektorin kohottamiseksi hevosen kuvaa tai patsasta työtilan koristeeksi. Hevonen on kestävyyden ja raa'an voiman symboli.

Käärme

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Sika ja Käärme eivät ole yleensä täysin samoilla aallonpituuksilla eli tämä vuosi voi olla Käärmeelle hieman tavallista koettelevampi. Työssä on turha odottaa ylennystä, on aika luikerrella eteenpäin hitaasti ja varmasti, luoda pohjaa tulevalle. Sinkku-Käärmeet saavat huomiota ja ihailua osakseen, mutta se on siinä ja parisuhteissa muutamat sensuellit hetket piristävät vuotta. Terveyden puolesta Käärmeillä on tasainen vuosi, vanhempia matelijoita neuvotaan kuitenkin ottamaan hieman varovaisemmin.

Fengshui vinkki: Käärmeen harmaaseen vuoteen tuo väriä ikkunoiden eteen ripustetut aidot kristallit ja näiden upeasti vaaleille seinille heijastamat sateenkaarispektrit.

Hevonen

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Sian vuosi ei ole Hevoselle välttämättä parhaimmasta päästä, Hevosen on syytä olla todella tarkkana erilaisten ajoitusten suhteen tänä vuonna - se on kaikki kaikessa. Elämään jännitystä tuovat uhkapelit ja muut liian houkuttelevat ehdotukset Hevosen kannattaa ohittaa, tämä vuosi suosii konservatiivista asennetta kultaista keskitietä rauhallisesti ravaten. Taloudellisella saralla pienet hemmotteluhetket esimerkiksi shoppailun merkeissä tuovat mielenpiristystä muutoin melko tasaiseen vuoteen.

Fengshui vinkki: Hevoselle fengshui suosittelee tänä vuonna pientä onnenamulettia nimenomaan autoon asetettavaksi mahdollisten peltivaurioiden torjumiseksi. Kiinalaisella, punaisella onnensolmulla koristeltu bagua-amuletti tuo turvaa muun muassa asfaltin päällä matkaajalle.

Vuohi

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Sika on toinen Vuohen parhaista kavereista eli tämä vuosi lupaa hyvää Vuohelle kaikilla tasoilla - nyt on aika loistaa! Ainoastaan ihmissuhdesektorilla on hyvä pitää selkä seinää vasten, liiallinen luottamus eräisiin ystäviin saattaa kostautua korviin kantautuvina ikävinä juoruina. Lohdutusta tilanteeseen tuo reipas tuhlaus hyvään tarkoitukseen eli omaan itseen, olet sen ansainnut.

Fengshui vinkki: Keskittymiskyvyn lisäämiseksi Vuohelle suositellaan tänä vuonna työpaikalle feenikslinnun kuvaa tai patsasta.

Apina

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Ahkera Apina palkitaan tänä vuonna sekä työssä, taloudessa että ihmissuhteissa. On aika erottua joukosta ja tehdä töitä täydellä teholla erityisesti kaupallisilla aloilla. Myös ihmissuhteiden rakentamisessa ja ylläpitämisessä kaivataan oma-aloitteisuutta, herra tai rouva Oikea saattaa löytyä yllättävänkin läheltä. Terveyden kannalta rentoutuminen on tänä vuonna erityisen tärkeää, näin vältetään stressin aiheuttamat turhat onnettomuudet.

Fengshui vinkki: Tämä vuosi ei ole paras mahdollinen Apinan terveydelle, joten kaikki terveyttä kohottavat keinot ovat Apinalle tarpeen. Fengshui koristeista terveyttä edistämään suositellaan vihreitä onnenkissoja keittiössä tai ruokailutilassa sekä jadekolikoita makuuhuoneen tai keittiön oveen.

Kukko

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Luvassa on melko keskivertoinen vuosi Kukolle, on suosiollisia kuukausia ja on epäsuosiollisia kuukausia lopputuloksena 50 % hyvä vuosi. Riskit kannattaa siis unohtaa ja pelata varman päälle niin työssä kuin ihmissuhteissakin. Vaurautta saattaa kohottaa yllättävästä lähteestä saapuva ilouutinen tai onnistunut omien tulojen sijoittaminen. Iloa elämään tuo myös onnellinen perhe-elämä, tämä vuosi onkin hyvä vuosi pitkälle yhteiselle lomalle tai jopa jälkeläisten lisäämiselle.

Fengshui vinkki: Sarvikuono on suojeleva fengshui koriste, jota Kukko kaipaa vaurautensa turvaksi tänä vuonna. Parilliset kuvat tai patsaat persikoista ovat taasen suositeltavia romantiikan kohottajia erityisesti naispuolisille Kukoille.

Koira

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

On aika suoristaa tassut ja köllötellä auringossa, Sian vuosi on erittäin suosiollinen Koiralle kaikilla sektoreilla. Ihmis- suhteiden merkeissä sinkku Koirille on seuraa runsaasti tarjolla, mutta todellisen elämänkumppanin valitsemisessa kannattaa seurata tarkoin sisäistä vainuaan. Mikäli taasen olet harkinnut uran vaihtoa tai oman yrityksen perustamista, se kannattaa tehdä tänä vuonna - näkymät ovat ruusuiset.

Fengshui vinkki: Tänä vuonna Koiran kannattaa pitää mukanaan ruusukvartsikiviä, mandariiniankkapatsaita tai kuvia sekä rakkauden mystisiä solmuamuletteja romantiikan ympärivuotiseksi kohottamiseksi.

Sika

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Vaikka kyseessä on Sian oma vuosi, tuottaa vuosi hieman ongelmia Sialle elementtinsä vuoksi. Sian oma elementti vesi ja tämän vuoden elementti tuli eivät toimi tunnetusti keskenään, joten Sian kannattaa edetä melko matalalla profiililla vuonna 2007. Tänä vuonna ei ostella arpoja tai lotota, työ aiheuttaa sressiä ja kohonnut verenpaine uhkaa terveyttä. Ihmissuhteissa intohimo kuitenkin roihahtelee tuon tuosta, eritoten jos sen eteen näkee hieman vaivaa tuoksujen, kynttilöiden ja asusteiden suhteen.

Fengshui vinkki: Lohikäärme tekee hyvää Sian kunnianhimolle, joten esimerkiksi kultainen lohikäärmepatsas työpaikalla takaa tasaista tulosta tänä vuonna. Myös kaikki terveyteen liittyvät fengshui koristeet ja amuletit ovat suositeltavia.

Muut vuodet:
Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017