Kiinalainen horoskooppi 2018 - Koira

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Koiran vuosi 2018

Eettisen ja idealistisen keltaisen (tai ruskean) Maa-Koiran eli 'Wu Xu' vuosi alkaa 16. helmikuuta 2018 kasvattaen siten jokaisen eläinmerkin sosiaalista tietoisuutta ja kiinnostusta muun muassa yhteiskunnan vähemmän valtaa omaaviin jäseniin. Kaikki jatkuvan ja loputtoman ottamisen taipumukset sekä omistamisenhalu korvataan laaja-alaisesti anteliaisuudella, epäitsekkyydellä ja uskollisuudella. Yleisesti ottaen saamme tänä vuonna kaikki maistiaisia Koiran vahvasta oikeamielisyydestä, viisaudesta ja suojelusta. Parempi elintaso yhdessä kohtuullisuuden kanssa ovat tämän sosiaalisen ja muutoksen vuoden pääteemoja: ihmiskunnan kaikkiallisesti kuluttavia ja sairastuttavia elintapoja muuttamalla muutamme maailmaa paremmaksi paikaksi kaikille olennoille! Kiinalaisen astrologian mukaan Koiran vuosi päättyy 4. helmikuuta 2019 muuttuen siten 5. helmikuuta 2019 Sian vuodeksi.

ROTTA

Vuodet/elementit: 1924 - puu, 1936 - tuli, 1948 - maa, 1960 - metalli, 1972 - vesi, 1984 - puu, 1996 - tuli, 2008 - maa, 2020 - metalli, 2032 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Vahvuudet: Mukautuvuus, älykkyys, iloisuus, monipuolisuus, ystävällisyys, varovaisuus, valppaus, myönteisyys, joustavuus, tarkkanäköisyys, oveluus, päättäväisyys, kekseliäisyys, intensiivisyys, ulospäin suuntautuneisuus, kädentaidot ja sosiaaliset taidot.

Polaarisuus: Yang.

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Onnenväri: Keskiyönsininen, kulta ja vihreä.
Kukka: Piikkipaatsama, lilja ja paavalinkukka.
Tuoksu: Santelipuu.
Maku: Suolainen.
Onnenkivi: Turkoosi ja granaatti. Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, intohimoon, mielenterveyteen ja feminiinisiin tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Apina, Härkä ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.
Suotuisa ammatti: Hallinnoija, johtaja, kirjanpitäjä, pankkiiri, yrittäjä ja liike-elämä ylipäätään, radiotoimittaja, kirjailija, muusikko, poliitikko, tutkija, asianajaja tai kilpa-auton kuljettaja.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

Koiran vuosi Rotalle: Rotta tietää, miten selviytyä vaikeammista ajoista (kuten viime vuodesta), mutta Koiran vuonna Rotta on valmis höllentämään tiukkaa otettaan toimimattomista asioista. Vaikka Rotta saattaa tuntea olevansa suuren paineen alla ja kadottaa voimiaan, on siis aika myös nauttia hieman tässä elämän prosessissa; vuosi on kaikesta huolimatta hieman rennompi ja eritoten täynnä ystäviä, perhettä sekä romanttisia suhteita. Rakkaus kaikissa muodoissaan pitääkin tänä vuonna kaiken yhdessä. Esimerkiksi kodin rakentaminen, oman yrityksen perustaminen sekä uuden oppiminen ovat suotuisia projekteja rakkauden ja päättäväisen Koiran energian avulla. Ystävät taasen näyttävät Rotalle päivittäin, kuinka paljon Rottaa rakastetaan sekä arvostetaan ja he ovat valmiita tarjoamaan auttavaa kättään Rotan sitä kaivatessa. Make love, not war!
Vuoden 2018 onnenvärit: Valkoinen, sitruunanvihreä ja smaragdinvihreä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B008 Anubis, keltainen/sininen.
Fengshui kivivinkki: Koiran vuonna Rotalle suositellaan vuorikidettä pahoilta vaikutuksilta suojautumiseen sekä ruusukvartsia rakkausenergian kohottamiseen.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Toukokuu, heinäkuu ja marraskuu.
Vuoden 2018 teema: Palkkioosi vaaditaan haastetta. Vaikka tämä ei ehkä ole elämäsi paras vuosi, pidä huolta itsestäsi, pysy tyynenä ja rentoudu - näin Koiran vuosi on vielä sangen tyydyttävä vuosi sinulle.

HÄRKÄ, PUHVELI

Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa, 2021 - metalli, 2033 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Vahvuudet: Luotettavuus, suunnitelmallisuus, rehellisyys, kurinalaisuus, taipumattomuus, tarkkaavaisuus, päättäväisyys, varovaisuus, uskollisuus, ahkeruus, kärsivällisyys, sitkeys, mietiskely ja tahdonvoima.

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Valkoinen, keltainen ja metsänvihreä.
Kukka: Neilikka, tulppaani ja persikankukat.
Tuoksu: Frankinsensi.
Maku: Makea.
Onnenkivi: Lapis latsuli ja akvamariini. Akvamariini
on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo
kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, farmasia, räätäli, puusepäntyö, louhostyö, insinöörityö, mekaanikko tai teknikko.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

Koiran vuosi Härälle: Tämä vuosi on täynnä mahdollisuuksia, mutta Härkä luo niitä pääosin itse sekä samanhenkisten kumppanien ja ryhmien kanssa. Koiran vuoden aikana ystäväsi, perheesi ja kumppanisi löytävätkin monia tapoja osoittaa kiintymystään. Yhdessä voitte liikuttaa vuoria, kun taas yksin Härkä voi huomata kiipeämisen olevan lähes mahdotonta. Halu rakentaa enemmän onnea omaan elämään kasvaa harppauksin Härän tutustuessa juuri oikeisiin ihmisiin ja laittaessa oikeat suunnitelmat paikoilleen. Äärimmäisen pikkutarkka ja herkkä Koira näkee mielellään luovia panoksia eräänlaisella henkisellä tai älyllisellä taustalla ennemmin kuin Härän tavallisella eli dynaamisella lähestymistavalla toteutettuina, siksi vuosi 2018 saattaa olla hieman vaikea siellä täällä, mutta se ei Härkää haittaa. Symboleista vahvin läpäisee kaikki ilmenevät ongelmat helposti, koska yleinen ongelmatekijä ei joka tapauksessa ole liian korkealla. Härän on oltava myös varovainen sukulaisten tai ystävien ongelmiin osallistumisessa, koska tämä voi vaikuttaa Härän terveyteen. Kävelyt järven- tai merenrannalla ja puistoissa tai metsissä säätävät mielen ja asenteen aina kohdilleen.
Vuoden 2018 onnenvärit: Omenanvihreä ja tulipunainen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B007 Getsemanen puutarha, keltainen/vihreä.
Fengshui kivivinkki: Tiikerinsilmää amulettina terveydelle ja keltainen onyksisydän vaurautta luokseen kutsumaan.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, elokuu, syyskuu, lokakuu ja joulukuu.
Vuoden 2018 teema: Sijoita rahojasi varovaisesti. Huolet ja ahdistukset, joita Härkä joskus tuntee, katoavat usein yön aikana, kun Härkä tunnistaa niiden pinnallisuuden.

TIIKERI

Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli, 2022 - vesi, 2034 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Vahvuudet: Rohkeus, ylpeys, urheus, itsevarmuus, järkevyys, suvaitsevaisuus, uskollisuus, luotettavuus, hyveellisyys, epäsovinnaisuus, innostuneisuus, seikkailunhalu ja viehätysvoima.

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Purppura, sininen, harmaa ja oranssi.
Kukka: Orvokki, keltainen lilja ja sineraria.
Tuoksu: Sitrukset.
Maku: Hapan.
Onnenkivi: Ametisti ja safiiri. Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja
itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Lohikäärme, Hevonen, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.
Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työn- tai toimistonjohtaja, opettaja, palomies, poliisi, mainos- tai matkailualan toimitsija, näyttelijä, autonkuljettaja, lentäjä, lentoemäntä tai stuertti.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

Koiran vuosi Tiikerille: Tiikeri ja Koira tulevat mainiosti toimeen keskenään ja vuosi sisältää paljon iloa ja myönteisiä elämänläksyjä. Tiikeri oppii rentoutumaan hieman, avautumaan uusille ihmisille ja päästämään pikkuisen irti kuuluisasta voimakkaasta temperamentistaan. Koiran vuoden aikana Tiikeristä saattaakin tuntua siltä, että kaikki tapahtuu kuin hidastettuna. Rajattoman rohkea Tiikeri arvostaa suurempia ja jännittävämpiä asioita, mutta kaikesta huolimatta Tiikeri saa tänä vuonna tilaisuuden todistaa itsensä monilla uusilla turuilla ja toreilla. Yleensä Koira ja Tiikeri toimivat parhaiten yhdessä, kun kyse on oikeudenmukaisuudesta, korkeammasta moraalista ja arvoista. Johtamaan syntynyt Tiikeri saattaakin oppia myös sallimaan muiden ottaa hieman vastuuta...
Vuoden 2018 onnenvärit: Valkoinen, vaaleanharmaa ja ultramariini.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B083 Seesam aukene, turkoosi/kulta.
Fengshui kivivinkki: Obsidiaania yleiseen suojeluun, ruusukvartsia rakkauteen ja jadea tai nefriittiä autoon turvaksi.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Toukokuu, syyskuu ja tammikuu.
Vuoden 2018 teema: Hyvä uramahdollisuus on tulossa. Tiikeriä ohjataan tekemään reilusti töitä ja antamaan ajastaan paljon enemmän kuin tavallisesti.

JÄNIS

Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli, 2023 - vesi, 2035 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Vahvuudet: Ystävällisyys, luovuus, lempeys, tyylikkyys, nopeus, nokkeluus, taidokkuus, kärsivällisyys, herkkyys, myötätuntoisuus, vaatimattomuus, armollisuus, tasainen luonne ja sosiaaliset taidot.

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vedenvihreä, pinkki, punainen, purppura ja sininen.
Kukka: Keltanarsissi, hyasintti, kuunlilja ja jasmiini.
Tuoksu: Patsuli, myski.
Maku: Makea ja hapan.
Onnenkivi: Akvamariini ja helmi. Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, poliisi, farmaseutti, viljelijä, jalostaja sekä koulutuksen, uskonnon, lääketieteen ja terveydenhuollon alat.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova, Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

Koiran vuosi Jänikselle: Sanotaan, että kaikista eläinradan merkeistä Jänis tulee parhaiten toimeen Koiran kanssa, tästä vuodesta hyötyy siis jokainen Jäniksen elämän osa-alue aina uusista suhteista kehitykseen työpaikalla. Koiran hyväntahtoinen energia tukenaan Jänis tuntee olonsa rauhoittuneeksi ja hoivatuksi, on hyvä vuosi rakentaa vakautta ja uusia hankkeita sekä nähdä myös varojen kasvavan huolellisen päätöksenteon saattelemana. Jänis omaa luontaisen kyvyn sekoittua väkijoukkoon, mutta tänä vuonna Jänis oppii tekemään lähtemättömiä vaikutuksia ilman, että hänen tarvitsee olla valheellinen omalle itselleen. Tämä oppi tulee tarpeeseen Jäniksen omatessa syvää herkkyyttä ja päättäväisyyttä tehdä maailmasta parempi paikka. Päästä siis hieman irti tavallisesta varautuneisuudestasi ja pidä hauskaa tänä vuonna!
Vuoden 2018 onnenvärit: Turkoosinsininen ja karmiininpunainen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B042 Sadonkorjuu, keltainen/keltainen.
Fengshui kivivinkki: Sodaliittia suojeluamuletiksi autoon, obsidiaania kodin itäosaan ja pullea ruusukvartsisydän makuuhuoneeseen onnekasta rakkautta kutsumaan.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, syyskuu ja marraskuu.
Vuoden 2018 teema: Varovaisuus tuo hyvät tulot, on aika jälleen alkaa keräämään ponnistelujen tuottamia hedelmiä.

LOHIKÄÄRME

Vuodet/elementit: 1928 - maa, 1940 - metalli, 1952 - vesi, 1964 - puu, 1976 - tuli, 1988 - maa, 2000 - metalli, 2012 - vesi, 2024 - puu, 2036 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Vahvuudet: Rohkeus, älykkyys, karismaattisuus, luottamuksellisuus, kunnianhimoisuus, romanttisuus, jalomielisyys, päättäväisyys ja vahvuus.

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Karmiininpunainen, kulta ja hopea.
Kukka: Hajuherne, särkynytsydän ja flamingokukat.
Tuoksu: Teeruusu.
Maku: Tulinen, kirpeä.
Onnenkivi: Timantti ja ametisti. Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Käärme, Apina ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.
Suotuisa ammatti: Taiteilija, toimittaja, opettaja, keksijä, insinööri, lääkäri, arkkitehti, arvopaperivälittäjä, asianajaja tai myyjä.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

Koiran vuosi Lohikäärmeelle: Koiran vuoden maaenergia haastaa eläinradan vastamerkkinsä eli nopean ja dynaamisen Lohikäärmeen oppimaan uusia taitoja. Kärsivällisyys, myötätunto sekä omasta itsestä huolehtiminen ovat listan kärjessä ja osa tätä prosessia on myös muiden kanssa työskentelemään oppiminen. Virrassa meneminen ei ole Lohikäärmeelle luonteenomaista, mutta tänä vuonna se toimii hyvin ja näin Lohikäärme nousee jälleen pinnalle, kuten tavallista. Lohikäärme tulee ymmärtämään hyödyllisten kumppanuuksien merkityksen yhtä paljon kuin hänen syvien vakaumustensa ja valintojensa merkityksen. Selvitäkseen siis Koiran vuodesta mahdollisimman vähillä naarmuilla Lohikäärmeen on opittava hillitsemään lannistumatonta ylpeyttään ja hieman paksunahkaista luonnettaan.
Vuoden 2018 onnenvärit: Valkoinen, hopea ja kulta.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B020 Tähtilapsi, sininen/pinkki.
Fengshui kivivinkki: Lohikäärmeille suositellaan kivien sijaan eritoten metallisia hyvän onnen amuletteja tänä vuonna, kuten tuulikelloja, fengshui avaimenperiä ja riipuksia.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, toukokuu ja marraskuu.
Vuoden 2018 teema: Nöyryys tuo hyvän maineen. Lohikäärmeen osalta vuosi 2018 on täydellinen aika keskittyä uudelleen itseensä ja asettaa tunne- ja taloudellinen elämä takaisin järjestykseen.

KÄÄRME

Vuodet/elementit: 1929 - maa, 1941 - metalli, 1953 - vesi, 1965 - puu, 1977 - tuli, 1989 - maa, 2001 - metalli, 2013 - vesi, 2025 - puu, 2037 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Vahvuudet: Viisaus, arvoituksellisuus, intuitiivisuus, sympaattisuus, tarkoituksellisuus, humoristisuus, päättäväisyys, sensuaalisuus, voimakkuus, kauneudentaju, ajattelukyky ja itsetutkiskelu.

Polaarisuus: Yin.

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Onnenväri: Vaalean- ja ruusunpunainen, musta, keltainen.
Kukka: Kielo, orkidea ja kaktus.
Tuoksu: Myski, muskatellisalvia.
Maku: Kitkerä, karvas.
Onnenkivi: Smaragdi ja opaali. Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin,
uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, tieteilijä, analyytikko, tutkija, kirjailija, filosofi, psykiatri, maalari, savenvalaja, kultaseppä, astrologi, taikuri, ravitsemusterapeutti tai sosiologi.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

Koiran vuosi Käärmeelle: Viime vuosi ei ehkä edennyt aivan yhden pysähdyksen taktiikalla, mutta Koiran vuosi tuo Käärmeelle tullessaan voimakasta etenemistä monella eri elämän osa-alueella. Käärme alustaa vuoden mahdollisesti tekemällä aikomuksensa selviksi ja jopa visualisoimalla tarvitsemansa. Siitä eteenpäin kannattaa muiden olla valppaana, sillä Käärme hurmaa kaikki! Vanhoihin ystäviin yhteydessä oleminen antaa myös hyviä mahdollisuuksia ylimääräisten höyryjen päästelyyn ja tänä vuonna nämä kohtaamiset tarinoiden vaihtamisten merkeissä saattavat muodostua jopa töitä antoisammiksi. Kuten aina, Käärme nauttii myös itsensä kehittämisestä, on aika opetella mahdollisesti uusia taitoja joustavuuden, rohkeuden ja uudistetun energian merkeissä. Nämä taidot ovat hyödyksi muun muassa töissä, sillä aika ajoin mielellään yksin työskentelevän Käärmeenkin on kohdattava ihmisiä, jotka testaavat kärsivällisyyttä. Näissä haasteissa Käärmeen vahva mielikuvitus on oiva lievennyskeino; hauskat yhteiset askareet tuottavat parhaita tuloksia!
Vuoden 2018 onnenvärit: Turkoosinvihreä ja syaaninsininen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B102 Arkkienkeli Samael, syvä oliivinvihreä/syvä magenta.
Fengshui kivivinkki: Fluoriittia kodin kaakkoisosaan vaurautta herättämään ja kasvattamaan sekä jadea tai obsidiaania autoon turvaksi.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Helmikuu, elokuu, syyskuu ja lokakuu.
Vuoden 2018 teema: Lataudu uudelleen ja odota tilaisuutta. Käärmeelle vuosi 2018 on melko rauhallinen ja seesteinen - Käärme nauttii toiminnasta, joka ei vaadi stressiä tai riskiä.

HEVONEN

Vuodet/elementit: 1930 - metalli, 1942 - vesi, 1954 - puu, 1966 - tuli, 1978 - maa, 1990 - metalli, 2002 - vesi, 2014 - puu, 2026 - tuli, 2038 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Vahvuudet: Aktiivisuus, energisyys, riippumattomuus, urheiluhenkisyys, liikkuvuus, huolettomuus, herkkyys, rehellisyys, suorapuheisuus ja myönteinen asenne.

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Taivaansininen, vihreä ja keltainen.
Kukka: Ruusu, kalla eli huonevehka ja jasmiini.
Tuoksu: Seetri.
Maku: Mieto, hienovarainen.
Onnenkivi: Kuukivi ja topaasi. Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi ja Koira.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.
Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko, tiedottaja, myyntiedustaja, toimittaja, matkanjärjestäjä, kielten opettaja, kääntäjä, kirjastonhoitaja, baarimikko, esiintyjä tai lentäjä.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

Koiran vuosi Hevoselle: Aktiivinen ja energinen Hevonen saa heti kevään alkuun voimakkaan tönäisyn omia, henkilökohtaisia päämääriä kohti. Eritoten terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoilun saroilla Koiran vuosi tarjoaa Hevoselle mahdollisuuksia kehonhuoltoon niin fyysisellä kuin mentaalisella ja henkiselläkin tasolla. Tämä itsehoito tulee akuuttiin tarpeeseen, sillä ystävät ovat tottuneet luottamaan Hevoseen hyvänä neuvonantajana ja, koska heidän elämänsä voi muuttua tänä vuonna haastavammaksi, he tarvitsevat enemmän Hevosen aikaa kuin normaalisti. Jopa kaukaiset ystävät ja rakastajat menneisyydestä saattavat ilmaantua jälleen Hevosen elämään, testata uskollisuutta sekä hienotunteisuutta ja tuoda eteen vaikeitakin päätöksenteon paikkoja. Kun otetaan huomioon Koiran ja Hevosen sivistynyt liitto, kaikki myönteiset energiat, joita Hevonen vain voi nyt laittaa maailmaan, palautuvat moninkertaisena.
Vuoden 2018 onnenvärit: Valkoinen, lehtikuusenvihreä ja sininen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B071 Essealainen pullo 2/Jalokivi lootuksessa, pinkki/kirkas.
Fengshui kivivinkki: Obsidiaania taskuun turvaksi kaikkialle, vuorikidettä autoon ja ruusukvartsia makuuhuoneeseen parisuhteen suojaksi.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Heinäkuu ja syyskuu.
Vuoden 2018 teema: Lepää ensin ja säästä voimia huomiselle - vuosi 2018 on sovinnon vuosi vanhojen, hylättyjen unelmien kanssa.

VUOHI, LAMMAS

Vuodet/elementit: 1931 - metalli, 1943 - vesi, 1955 - puu, 1967 - tuli, 1979 - maa, 1991 - metalli, 2003 - vesi, 2015 - puu, 2027 - tuli, 2039 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Vahvuudet: Älykkyys, romanttisuus, myötätuntoisuus, lempeys, innovatiivisuus, luovuus, rauhallisuus, huomaavaisuus, ahkeruus, säästeliäisyys, vakaus, täynnä vahvaa tunnetta hyväntahtoisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta.

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vaaleanvihreä, chartreuse, ruskea, punainen ja purppura.
Kukka: Ritarinkannus, neilikka ja kevätesikko.
Tuoksu: Oranssi bergamotti.
Maku: Makea.
Onnenkivi: Punainen karneoli, onyksi ja smaragdi. Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen ja Sika.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Puutarhuri, kukkakauppias, muusikko, koomikko, näyttelijä, taiteilija, taidehistorian opettaja, kuvittaja, valokuvaaja, sisustusarkkitehti, lastenlääkäri, lastentarhanopettaja tai kampaaja.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat "King" Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O'Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

Koiran vuosi Vuohelle: Koiran vuosi saattaa vaatia Vuohelta hieman totuttelua, Vuohi ja Koira eivät ole paras mahdollinen energiasekoitus, silti hyväntahtoisen Vuohen jatkuva vaivannäkö ja epäitsekkyys palkitaan niiden todellisesta arvosta. Vuohen on siis valmistauduttava tuplaamaan ponnistelunsa ja tekemään silloin tällöin rankkojakin kompromisseja tavoitteensa saavuttaakseen. Ammatillisessa mielessä ajankohta ei ole parhain mahdollinen uusien projektien aloittamiseen eli Vuohen kannattaa olla kärsivällinen ja keskittyä vuonna 2017 aloitettujen hankkeiden jatkamiseen. Vuohen on ennen kaikkea oltava harkitseva ja hallita impulssejaan, välttää harha-askeleita ja säilyttää tasapainonsa lempeästi, mutta varmasti edetessään. Mahdolliset taiteelliset aktiviteetit, joihin Vuohi on ryhtynyt viime kuukausien aikana, saattavat vihdoin näyttää menestymisen merkkejä Koiran vuoden toisella puoliskolla. Tämä edellyttää Vuohelta sinnikkyyttä ja luottamusta omaan harkintaansa.
Fengshui kivivinkki: Sitriiniä taskuun vaurautta tuomaan ja ruusukvartsia makuuhuoneeseen antamaan onnelle mahdollisuus löytää se erityinen kumppani.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B090 Viisauden pelastus, kulta/syvä magenta.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Maaliskuu ja syyskuu.
Vuoden 2018 teema: Ahkerasti työskentelevä Vuohi voi tuoda palkkioita kotiin. Vuonna 2018 Vuohi ymmärtää, että hänen täytyy luottaa vain itseensä elämässä edetäkseen ja projekteissa menestyäkseen.

APINA

Vuodet/elementit: 1932 - vesi, 1944 - puu, 1956 - tuli, 1968 - maa, 1980 - metalli, 1992 - vesi, 2004 - puu, 2016 - tuli, 2028 - maa, 2040 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Vahvuudet: Luottavaisuus, humoristisuus, elämäniloisuus, innostuneisuus, itsevarmuus, innovatiivisuus, uteliaisuus, objektiivisuus ja sosiaaliset taidot.

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Oranssi, violetti, valkoinen, sininen ja kulta.
Kukka: Unikko, krysanteemi ja kutriot.
Tuoksu: Ylang ylang.
Maku: Mausteinen, kypsä.
Onnenkivi: Sardonyksi ja peridootti. Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.
Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, tiede, tekniikka, teollisuus ja politiikka.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

Koiran vuosi Apinalle: Apinat ovat tottuneet etenemään elämässä oman mielensä mukaan, mutta Maa-Kukon vuonna jotkut Apinan haasteista saattavat velvoittaa liittoutumaan ihmisten kanssa, joita Apina yleensä välttäisi. Tämä asetelma haastaa myös romantiikassa, kun ympäriltä ei tunnu löytyvän Apinalle tarpeeksi miellyttäviä ja kiinnostavia ihmisiä. Hurmaavan ja sukkelan Apinan onkin kaivettava hieman syvemmälle ja lähdettävä tapaamaan uusia ihmisiä yhteisten aktiviteettien tai tapahtumien merkeissä. Myös ystävät ja sukulaiset ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Apinasta saattaakin tulla esiin todellinen joukkuepelaaja, joka myös työpaikalla myönteisesti huomataan. Apinan luonnollinen luovuus loistaa talvikuukausien aikana ja näistä lahjoista saattaa muodostua jopa elinkeino Koiran vuonna. Apinan aiemmin kokemat seikkailut voivatkin olla oiva inspiraation lähde, sillä ne ovat tänä vuonna rauhallisempia kuin muina vuosina, mutta lopulta siis paljon palkitsevampia.
Fengshui kivivinkki: Ne, jotka haluavat sitoutua, hyötyvät ruusukvartsista korujen muodossa ja nefriitti tai jade on Apinoille Koiran vuonna se ehdoton ykköskivi hyvän onnen amulettina.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B074 Riemuvoitto, vaaleankeltainen/vaaleanvihreä.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, toukokuu ja lokakuu.
Vuoden 2018 teema: Kysy toista mielipidettä ennen toimintaa. Vuonna 2018 Apina oppii viljelemään viisautta ja tervettä järkeä aiemmat virheensä filosofian avulla hyväksymällä.

KUKKO

Vuodet/elementit: 1933 - vesi, 1945 - puu, 1957 - tuli, 1969 - maa, 1981 - metalli, 1993 - vesi, 2005 - puu, 2017 - tuli, 2029 - maa, 2041 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Vahvuudet: Rehellisyys, lahjakkuus, rohkeus, itsenäisyys, täsmällisyys, perusteellisuus, vilpittömyys, tarkkaavaisuus, kekseliäisyys, nopea ajattelutapa ja itseensä luottaminen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia, kulta, ruskea ja keltainen.
Kukka: Asteri, tähtijasmiini, gladiolus eli
miekkalilja, ahkeraliisa ja kukonharja.
Tuoksu: Gardenia.
Maku: Mausteinen.
Onnenkivi: Safiiri ja sitriini. Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen,
menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä ja Käärme.
Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, uutistenlukija, matkatoimistovirkailija, matkakirjailija, hammaslääkäri tai -kirurgi, kokki, ravintolan omistaja, tarjoilija, kosmetologi, stylisti, kampaaja, sotilas, palomies, vartija tai poliisi.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

Koiran vuosi Kukolle: Kukko ei tule kovin hyvin toimeen Koiran kanssa, joten tämä vuosi tuo Kukolle eteen monia eri haasteita. Jatkuvasti muuttuvalle, aktiiviselle Kukolle vuosi voi olla oppitunti sinnikkyydestä ja tunteiden hallitsemisesta. Elämän muuttuessa rankemmaksi, Kukko on enemmän kuin onnellinen vetäytyessään hieman nuolemaan haavojaan ja ottamaan aikaa sopeutumiseen tai sukeltaessaan tuntemattomaan nähdäkseen, mitä on mahdollista saada irti mistä tahansa tilanteesta. Nämä piirteet yksin auttavat Kukkoa vaikeina aikoina tämän vuoden aikana ja tuovat tullessaan erilaisia palkkioita Kukolle. Kun Kukko oppii näitä tärkeitä elämänläksyjä, on mahdollista kasvaa henkilöksi, joka Kukon on tarkoitus olla. Kaiken kaikkiaan, jos Kukko korjaa siis huonoja tapojaan ja tottumuksiaan sekä avautuu hieman enemmän, ei ole mitään huolta elämästä!
Fengshui kivivinkki: Pidä mukanasi obsidiaania kielteisyyttä torjumassa ja jadea tai nefriittiä autossasi vaurautta houkuttelemassa.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B107 Arkkienkeli Tzaphkiel, opaalinhohtoinen turkoosi/syvä magenta.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Vuoden 2018 teema: Älä hukkaa raha- tai uramahdollisuuksia. Vuosi 2018 on Kukolle hyvä vuosi aloittaa uusia projekteja edellisen eli oman Kukon vuoden kantamana - suojelun ja uudistumisen merkit ovat ilmassa.

KOIRA

Vuodet/elementit: 1934 - puu, 1946 - tuli, 1958 - maa, 1970 - metalli, 1982 - vesi, 1994 - puu, 2006 - tuli, 2018 - maa, 2030 - metalli, 2042 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Vahvuudet: Urhoollisuus, uskollisuus, rehellisyys, vastuuntuntoisuus, nokkeluus, ystävällisyys, rohkeus, herkkyys, vilpittömyys, suojelevaisuus, avuliaisuus, eloisuus ja sosiaaliset taidot.

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Indigonsininen, vihreä, punainen ja purppura.
Kukka: Appelsiininkukka, orkidea, nystykämmekkä ja teeruusu.
Tuoksu: Palsami, myski.
Maku: Runsas, voinen.
Onnenkivi: Opaali ja timantti. Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana
pahaa vastaan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen ja Jänis.
Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.
Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, kasvattaja, kirjailija, sairaanhoitaja, lääkäri, tiedemies, tutkija, professori, pappi, poliitikko, tuomari, poliisi, ohjaaja tai sisustusarkkitehti.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

Koiran vuosi Koiralle: Koira, tämä on vuotesi! Viritettynä ja valmiina Koira pääsee hyödyntämään hämmästyttävää energiaa seuraavien 12 kuukauden aikana. Maa-Koiran vuosi korostaa luotettavuutta, rakentaa uskollisuutta töissä ja suhteissa sekä kokoaa varmasti aineellista vaurautta. Koira onkin nyt oikeassa vireessä tekemään suuriakin muutoksia kaikilla elämän osa-alueilla. Ystävät ovat lähellä tukemassa Koiraa oli kyseessä sitten vain haastavampi hetki elämässä tai muunlainen avuntarve. Vanhat kaveritkin saattavat ottaa jälleen yhteyttä ja tulla takaisin Koiran elämään. Vuoden alkupuolella asetetut aikomukset kantavat vähitellen hedelmää Koiran ottaessa myönteisiä toimia niitä kohti. Vuosi 2018 on siis Koiralle tilaisuus vahvistaa saavutuksiaan ja uudistaa motivaatiotaan. Onni on Koiran ovella, täytyy vain kurottaa ja napata siitä kiinni!
Fengshui kivivinkki: Malakiittia autoon matkojasi turvaamaan ja ruusukvartsia makuuhuoneeseen onnekasta rakkautta kutsumaan.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B094 Arkkienkeli Mikael, vaaleansininen/vaaleankeltainen.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, elokuu ja marraskuu.
Vuoden 2018 teema: Ota konservatiivinen asenne kilpailua kohdatessa. Koiran lisääntynyt kypsyys vaikuttaa myönteisesti koko vuoden, erityisesti suhteessa Koiran rakkaisiin ja perheeseen.

SIKA

Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa, 2031 - metalli, 2043 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Vahvuudet: Älykkyys, huomaavaisuus, luovuus, vastuullisuus, uteliaisuus, jalous, uskollisuus, rehellisyys ja ahkeruus.

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Musta, valkoinen, keltainen, harmaa,
ruskea ja kulta.
Kukka: Krysanteemi, hortensia ja päivänkakkara.
Tuoksu: Kukkainen.
Maku: Mausteinen, suolainen.
Onnenkivi: Topaasi, akaatti ja rubiini. Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen
mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis ja Vuohi.
Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.
Suotuisa ammatti: Lääkäri, eläinlääkäri, pankkiiri, liikemies, tieteilijä, sisustaja, viihdyttäjä tai pitopalvelut. Lupaavia aloja ovat myös kuljetusala ja vähittäiskauppa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

Koiran vuosi Sialle: Sika tulee Koiran kanssa suhteellisen hyvin toimeen, mutta moninaisia käänteitä on luvassa vuonna 2018. Sialle suositellaankin suunnitelman tekemistä alkuvuodesta ja sitten asioiden kanssa siitä etenemistä askel askeleelta. Matalan profiilin pitäminen ja omaan työhön hyvin keskittyminen saattaa siis tuottaa jonkin verran hedelmää ja vaikka vastaan tulisikin muutamia takaiskuja, Sian synnynnäinen toimintavarmuus nostaa aina ylös kanveesista. Siat voivat kuitenkin olla herkkiä ja hieman tunnepitoisia tänä vuonna. Sikojen oppiläksy onkin Koiran vuonna tunteiden hallitseminen ja joidenkin asioiden jättäminen kohtalon huomaan. Tämän Maa-Koiran vuoden opetuksen johdosta Sika voi myös tuntea hieman tyyneyttä ja keskittyneisyyttä omassa elämässään, vaikka ulkopuolinen maailma tuntuisikin hieman hullulta. Yksi asia, jonka Sika oppii siis varhain tänä vuonna, on omaan itseen luottaminen. Sika tietää, että asiat voi saada toimimaan, mikäli on valmis katsomaan sisäänpäin ja kasvamaan!
Fengshui kivivinkki: Maalelementtiä vahvistaaksesi aseta vuorikidettä kotisi luoteiskulmaan.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B070 Näky loistosta, keltainen/kirkas.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Syyskuu, lokakuu & joulukuu.
Vuoden 2018 teema: Viisaus voi siirtää esteitä. Vuonna 2018 Sika sovittaa yhteen kunnioituksen ja muiden huomioimisen perusarvot.

Menneet vuodet

Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016 | Kukon vuosi 2017

Primavera eteeriset öljyt