Kiinalainen horoskooppi 2015 - Vuohi

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Vuohen vuosi 2015

Ystävällisen ja lempeän Vihreän Puu-Vuohen vuosi alkaa 19. helmikuuta 2015 ja vuosi täyttyykin asioista, joita rahalla ei osteta: rakkaudesta, ystävistä ja perheestä. On aika keskittyä elämän aineettomiin lahjoihin, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Tämä sensitiivinen ja emotionaalinen eläinmerkki arvostaa myös kauneutta ja taiteita, luovuuden virtaan antautuminen ja hieman rauhallisemman elämänrytmin tahdissa eteneminen tekevät Vuohen vuodesta sangen harmonisen yleissävyltään. Kiinalaisen astrologian mukaan Vuohen vuosi päättyy 7. helmikuuta 2016 muuttuen siten 8. helmikuuta 2016 Apinan vuodeksi.

Rotta

Vuodet/elementit: 1924 - puu, 1936 - tuli, 1948 - maa, 1960 - metalli, 1972 - vesi, 1984 - puu, 1996 - tuli, 2008 - maa, 2020 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Polaarisuus: Yang.

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Onnenväri: Keskiyönsininen.

Tuoksu: Santelipuu.

Maku: Suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.

Suotuisa ammatti: Kirjanpitäjä, pankkiiri ja liike-elämä ylipäätään.

Onnenkivi: Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, intohimoon, mielenterveyteen ja naisten tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

Vuohen vuosi Rotalle:
Hevosen vuosi saattoi olla Rotalle hieman haastavaa aikaa ja vaikka Vuohen vuosi on hienoinen parannus edelliseen eivät asiat tänäkään vuonna putoa itsestään Rotan syliin - menestys perustuu Rotan kykyyn paneutua asioihin antaumuksella. Työasioiden saralla on aika etsiä uusia, edullisia keinoja tietojen ja taitojen kasvattamiseen, myös työympäristön ulkopuolella työkavereiden kanssa vietetty aika on arvokasta ja kuuntelevan korvan tarjoaminen näin emotionaalisen Vuohen vuonna kasvattaa Rotan suosiota entisestään. Muutokset tapahtuvat todennäköisesti nopeasti ja huomioitta, mutta Rotta tekeekin usein parhaita ratkaisujaan yllätyksellisyyttä kohdatessaan. Seikkailu on siis aivan nurkan takana...
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Tammikuu, helmikuu, toukokuu, heinäkuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 5, 12, 17, 24, 31, 42.
Vuoden 2015 tavoite: Vapaus seurata sydäntä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B009 "Sydän sydämessä", turkoosi/vihreä.

Tasapainopullo Sydän sydämessä - eBoutique verkkokauppa

Härkä, puhveli

Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa, 2021 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Metsänvihreä.

Tuoksu: Frankinsensi.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Jänis, Käärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, räätäli tai teknikko.

Onnenkivi: Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

Vuohen vuosi Härälle:
Kyllä, Vuohen vuosi on täällä taas kahdentoista vuoden tauon jälkeen ja se ei tunnetusti ole kaikkein suosiollisin itsepäiselle ja suunnitelmiinsa kiintyneelle Härälle. Kiireisen ja hektisen viime vuoden jälkeen Vuohen viesti on tahdin hienoinen hiljentäminen ja oman itsensä lisäksi muita kohtaan lempeyden sekä välittämisen tunteiden löytäminen - pientä herkkyyttä voi aina kokeilla! Härkien tulisikin seurata kärsivällisesti, toiveikkaana ja myönteisin mielin tapahtumien kulkua, sillä mitä huonommilta tilanteet vaikuttavat, sitä helpommin ne voivat tulla vastakkaisiksi ja siten onni ilmaantuu. Sen saavuttaminen voi kestää reilun osan vuotta, mutta lopussa kiitos seisoo eli lopputulos on Härän eduksi.
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, elokuu, syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 3, 16, 24, 30, 39, 44.
Vuoden 2015 tavoite: Tiedon kerääminen ja sen käyttäminen hyvään tarkoitukseen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B005 "Auringon nousu- ja laskupullo", keltainen/punainen.

Tasapainopullo Auringon nousu- ja laskupullo - eBoutique verkkokauppa

Tiikeri

Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli, 2022 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Purppura.

Tuoksu: Sitrukset.

Maku: Hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Hevonen, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.

Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työnjohtaja, opettaja, palomies tai poliisi.

Onnenkivi: Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

Vuohen vuosi Tiikerille:
Vuohen vuosi on Tiikerin aikaa ottaa rennosti - hemmottele itseäsi, ole elämäsi numero ykkönen! Kuukausien edetessä huomaatkin, että voit silti tehdä asioita vaikka vireystasosi saattaa olla alle 50 prosenttia. Sinun täytyy olla vain fiksu ja konservatiivinen; mitä kovemmin yrität, sitä enemmän saavutat eli pidä kiinni siitä, minkä parissa olet työskennellyt aiemmin. Laajenna luovia näköalojasi ja keskity sen viimeistelyyn, mitä olet aloittanut sen sijaan, että haalit käsiisi paljon uusia juttuja. Voit luottaa myös toisten apuun tänä vuonna, joten älä epäröi kysyä palveluksia muilta. Lähestymäsi ihmiset eivät tarjoa ainoastaan tukeaan vaan tuovat pöytään myös tietoa, ideoita ja käteistä. Menneisyyden kaaos on siis päättymässä ja luvassa on vähemmän yllätyksiä tänä vuonna...
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Helmikuu, maaliskuu, kesäkuu ja marraskuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 4, 17, 23, 30, 33, 41.
Vuoden 2015 tavoite: Vakavissaan oleminen ja totuudellisuus.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B064 "Djwal Khul", smaragdinvihreä/kirkas.

Tasapainopullo Djwal Khul - eBoutique verkkokauppa

Jänis

Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli, 2023 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vedenvihreä.

Tuoksu: Patsuli, myski.

Maku: Makea ja hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Käärme, Vuohi, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, farmaseutti.

Onnenkivi: Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova, Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

Vuohen vuosi Jänikselle:
Vuohi on Jäniksen paras kaveri, joten nyt on Jäniksen aika tarttua asioihin ja laittaa käpäliin hitunen vipinää, jotta mukavat asiat alkavat tapahtumaan. Uusia suuntia, uusia projekteja, isoja muutoksia ja paljon mahdollisuuksia - lähde siis kolostasi ja tee rohkeasti juttusi! Ainoa Jäniksen asioita jarruttava asia Vuohen vuonna saattaa olla ylitsevuotavat tunteet, joten itsehillintä ja itsekuri sekä huomion kiinnittäminen niihin pieniin asioihin sekä yksityiskohtiin auttavat pitämään mielen myönteisessä vireessä. Mahdolliset esteet, joita Jänis on kohdannut aiemmin, on voitettu ja kaikki vuodet, jotka Jänis on viettänyt toisten auttamisessa tuovat nyt Jänikselle ansaittuja palkintoja.
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, heinäkuu, syyskuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 19, 22, 28, 35, 42, 47.
Vuoden 2015 tavoite: Suurempi itseluottamus ja vahva asenne.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B040 "Minä olen", kulta/punainen.

Tasapainopullo Minä olen - eBoutique verkkokauppa

Lohikäärme

Vuodet/elementit: 1928 - maa, 1940 - metalli, 1952 - vesi, 1964 - puu, 1976 - tuli, 1988 - maa, 2000 - metalli, 2012 - vesi, 2024 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Karmiininpunainen.

Tuoksu: Teeruusu.

Maku: Tulinen, kirpeä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Käärme, Apina, Kukko ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Taiteilija, lääkäri, arkkitehti.

Onnenkivi: Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

Vuohen vuosi Lohikäärmeelle:
Tyypilliselle Lohikäärmeelle Hevosen vuosi oli melkoista puhkumista ja puhisemista, nyt Vuohen vuonna on aika istahtaa alas ja hengähtää hieman. Tänä vuonna Lohikäärmeen on parasta pitäytyä siinä, minkä hän osaa parhaiten ja saattaa päätökseen asiat, joiden parissa on jo työskennelty eli uusien hankkeiden käynnistäminen ei ole suotavaa. Kaivattu, edes pienen pieni lomatauko on siis paikallaan - oman itsen hemmottelu on sallittua! Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi huomion kohdistaminen muihin läheisiin ja hellyyden ilmaiseminen kasvattaa arvokkaita ihmissuhteita entistä miellyttävimpiin mittasuhteisiin. Hienoinen tunteiden venyttely, notkean mielikuvituksen ja ajatusten voiman käyttö edistää taianomaisuutta rakkaimpien ja itse Lohikäärmeen elämässä.
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, elokuu ja marraskuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 1, 12, 22, 27, 41, 44.
Vuoden 2015 tavoite: Loppuunsaattaminen ja karttuminen.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B082 "Calypso", vihreä/oranssi.

Tasapainopullo Calypso - eBoutique verkkokauppa

Käärme

Vuodet/elementit: 1929 - maa, 1941 - metalli, 1953 - vesi, 1965 - puu, 1977 - tuli, 1989 - maa, 2001 - metalli, 2013 - vesi, 2025 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Polaarisuus: Yin.

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Onnenväri: Vaalean- ja ruusunpunainen.

Tuoksu: Myski, muskatellisalvia.

Maku: Kitkerä, karvas.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, kirjailija, filosofi tai psykiatri.

Onnenkivi: Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin, uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

Vuohen vuosi Käärmeelle:
Mikäli Käärme on täysin varma sisäisestä voimastaan ja intuitiostaan sekä löytää luottamuksen elämän kantavuuteen, ihmeitä alkaa tänä Vuohen vuonna tapahtumaan - tilaisuuksiin tarttumalla liikaa yrittämättä ja jopa yksinkertaisesti odottamalla, kaikki ansaitut asiat saapuvat Käärmettä kohti. Tie tyydyttäviin saavutuksiin sekä onneen löytyy asenteesta omien ongelmien ratkaisemisessa ja nimenomaan toisten asioihin sekaantumisen välttämisessä. Vuosi opettaa myös irtipäästämisen merkitystä: se, mistä Käärmeen on luovuttava tai minkä Käärme menettää, on jotain, mikä ei ole hänen elämässään enää tarpeen. Kasva siis nopeasti, hehku nöyrästi ja säteile kiitollisuutta!
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 3, 6, 17, 25, 32, 40.
Vuoden 2015 tavoite: Voima persoonallisessa elämässä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B084 "Kynttilä tuulessa", pinkki/punainen.

Tasapainopullo Kynttilä tuulessa - eBoutique verkkokauppa

Hevonen

Vuodet/elementit: 1930 - metalli, 1942 - vesi, 1954 - puu, 1966 - tuli, 1978 - maa, 1990 - metalli, 2002 - vesi, 2014 - puu, 2026 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Taivaansininen.

Tuoksu: Seetri.

Maku: Mieto, hienovarainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi, Kukko ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.

Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko.

Onnenkivi: Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

Vuohen vuosi Hevoselle:
Yleissävyltään Vuohen vuosi on Hevoselle vahva, rauhoittava sekä suosiollinen ja Hevonen on valmis kokemaan uusin energiavarannoin keskittymistä, kärsivällisyyttä sekä vaihtelevia näkökulmia. Nämä auttavat varmasti ylittämään tietyt väistämättömät viivytykset sekä mahdolliset turhaumat - asioiden kypsyminen on hieman hitaampaa Vuohen vuonna. Kautta vuoden Hevosta ja hänen läheisiään haastetaan luovuttamaan siitä, mikä ei enää toimi. Myös hyvän onnen ohjaimissa on oltava hallinnassa, kyse on kaikkiallisesta tasapainosta ja mahdollisuus unelmien täyttymiseen on tällöin olemassa. Asiat ovatkin alkaneet asettua hieman Hevosen elämässä ja tämä on tärkeää huomioida, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin: Hevonen on taivaltanut pitkän matkan ja se on merkittävää. Reitti näyttää vihdoin selkeältä ja Hevosen monipuolisuuden avulla elämästä on mahdollista saada kaikki irti.
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, kesäkuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 8, 19, 26, 30, 37, 41.
Vuoden 2015 tavoite: Turvallisuus ja tulevaisuuden mahdollisuudet.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B005 "Auringon nousu- ja laskupullo", keltainen/punainen.

Tasapainopullo Auringon nousu- ja laskupullo - eBoutique verkkokauppa

Vuohi, lammas

Vuodet/elementit: 1931 - metalli, 1943 - vesi, 1955 - puu, 1967 - tuli, 1979 - maa, 1991 - metalli, 2003 - vesi, 2015 - puu, 2027 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vaaleanvihreä, chartreuse.

Tuoksu: Oranssi bergamotti.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen, Vuohi ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Puutarhuri, näyttelijä, taiteilija, koomikko, muusikko, valokuvaaja.

Onnenkivi: Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat "King" Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O'Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

Vuohen vuosi Vuohelle:
Itse Vuohelle oma vuosi tarkoittaa teoreettisesti myönteistä vuotta, mutta tänä vuonna Vuohien tulee voittaa muutamat haasteet ennen kuin he voivat saada kohtalon hymyilemään. Silmät apposen avoinna ja hienovaraisesti eläen sekä mahdollisesti ilmaantuvat ongelmat välittömästi ratkaisten Vuohi etenee kohti luontaista kasvun taipumustaan. Näin Vuohi saa tunnustusta tulevaisuuden avautuessa ja unelmien sekä toiveiden loksahtaessa paikoilleen. Vuohen varovaisuudesta ja arkuudesta huolimatta on siis aika astua esiin ja hyväksyä tarjotut palkinnot. Tämä on varmasti vaikea tehtävä, mutta mikäli Vuohi ei tartu tarjottuun anteliaisuuteen, tilaisuus ei ehkä enää toista itseään.
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Heinäkuu, elokuu, syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 4, 17, 20, 24, 36, 38.
Vuoden 2015 tavoite: Käytännöllisyys arkipäiväisessä elämässä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B000 "Henkinen pelastus", kuninkaansininen/syvä magenta.

Tasapainopullo Henkinen pelastus - eBoutique verkkokauppa

Apina

Vuodet/elementit: 1932 - vesi, 1944 - puu, 1956 - tuli, 1968 - maa, 1980 - metalli, 1992 - vesi, 2004 - puu, 2016 - tuli, 2028 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Oranssi, violetti.

Tuoksu: Ylang ylang.

Maku: Mausteinen, kypsä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.

Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, teollisuus ja politiikka.

Onnenkivi: Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

Vuohen vuosi Apinalle:
Apinoille on luvassa monimutkainen Vuohen vuosi, jonka yksi parhaimmista anneista on se, että se vie lähemmäksi Apinan omaa vuotta. Apinan värikäs tapa kohdella muita ihmisiä on avuksi, mutta suunnitelmat on paras olla valmiina ja paperilla sekä strategiat paikoillaan. Tavoitteiden varhainen asettaminen ja luovuttamisesta kieltäytyminen todistaa: valmius on kaikki. Vuohen rohkaisemana sosiaalinen suosio voi auttaa Apinaa olemaan vieläkin nokkelampi, viisaampi ja nopeampi kuin tavallisesti. On aika olla ylpeä saavutuksistaan muistaen kuitenkin maksaa takaisin tukijoukoille saavutuksiin saadut avustukset. Niin kauan kuin Apina toteuttaa yrityksensä hyvin, ei hänen tarvitse varautua kannattajien takapotkuihin...
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Tammikuu, helmikuu, maaliskuu ja marraskuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 1, 8, 15, 27, 31, 45.
Vuoden 2015 tavoite: Olla paras, joka voit olla.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B076 "Luottamus", pinkki/kulta.

Tasapainopullo Luottamus - eBoutique verkkokauppa

Kukko

Vuodet/elementit: 1933 - vesi, 1945 - puu, 1957 - tuli, 1969 - maa, 1981 - metalli, 1993 - vesi, 2005 - puu, 2017 - tuli, 2029 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia.

Tuoksu: Gardenia, tähtijasmiini.

Maku: Mausteinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, matkatoimistovirkailija, hammaskirurgi, kokki, kosmetologi, stylisti.

Onnenkivi: Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen, menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

Vuohen vuosi Kukolle:
Kukoilla on taipumus ongelmien syntyessä käyttää kaikki aikansa ja energiansa ongelman täsmälliseen ratkaisuun ja siten vuosien vaihtuessa rekisteriin ei ole kertynyt mitään mainitsemisen arvoista kehitystä. Tänä vuonna Kukoille suositellaankin asettamaan tarkkoja päämääriä itselleen ja etenemään kohti tavoitteiden toteuttamista yksi pieni askel kerrallaan. Tämä on ainoa tapa kehityksen takaamiseksi ja auttaa keskittämään energiat Kukon mainioita organisointikykyjä hyödyntäen. Levottomuuden vallatessa alaa Kukon on tärkeää tehdä päätös itse ja valita oma polkunsa. Vuohen vuosi tarjoaakin Kukolle oivan mahdollisuuden takaisintuloon, jos Kukolla on omat toiveensa selvillä ja hän on valmis tekemään uhrauksia niiden eteen. On siis aika aloittaa merkintöjen laittaminen kalenteriin nyt ja Kukon onnistuminen voi olla helppoa!
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, heinäkuu, elokuu, lokakuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 2, 16, 21, 28, 44, 47.
Vuoden 2015 tavoite: Terve asenne ja terveen järjen käyttö.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B027 "Robin Hood", punainen/vihreä.

Tasapainopullo Robin Hood - eBoutique verkkokauppa

Koira

Vuodet/elementit: 1934 - puu, 1946 - tuli, 1958 - maa, 1970 - metalli, 1982 - vesi, 1994 - puu, 2006 - tuli, 2018 - maa, 2030 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Indigonsininen.

Tuoksu: Palsami, myski.

Maku: Runsas, voinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis, Hevonen ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, pappi, kasvattaja, lääkäri, kirjailija, tiedemies.

Onnenkivi: Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana pahaa vastaan.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

Vuohen vuosi Koiralle:
Vuohen vuosi testaa Koiran terveen järjen lahjoja eli selvittää milloin on aika tehdä hommia ja milloin pitää hieman taukoa yhdistäen siten kaksi luotettavaa ja uskollista Koiraa harmonisoivaa energiaa. Tähdet suosivatkin selvästi työelämää enemmän rakkautta, perhettä ja raha-asioita. Täydelliseen työnteon laistamiseen Koiralla ei missään nimessä ole kuitenkaan varaa, useat esiin ilmaantuvat mahdollisuudet eivät salli unohtaa työn arvoa - laiskuuden ottaessa vallan myös voittojen tekemisen voi unohtaa. Tähän mennessä Koira on usein myös edennyt elämässä vakuuttavaa viehätysvoimaansa hyödyntäen, mutta tänä vuonna tarvitaan hieman enemmän panostusta - todellinen luovien kykyjen testi paljastuu, mikäli Koira antaa parastaan. Ja aina kannattaa olla valppaana sekä korvat pystyssä kokeneempia ihmisiä kuunnellen!
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Tammikuu, helmikuu, toukokuu ja heinäkuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 11, 13, 29, 31, 36, 44.
Vuoden 2015 tavoite: Harmonia ja tasapaino kaikissa suhteissa.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B109 "Arkkienkeli Zachariel", magenta/keskisävyinen oliivinvihreä.

Tasapainopullo Arkkienkeli Zachariel - eBoutique verkkokauppa

Sika

Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa, 2031 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Musta, valkoinen.

Tuoksu: Kukkainen.

Maku: Mausteinen, suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Lääkäri, pankkiiri, liikemies, tiedemies, viihdyttäjä.

Onnenkivi: Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

Vuohen vuosi Sialle:
Jihuu, tämä vuosi on 81 % suosiollinen Sialle! Sorkat kepeinä ja valmiina kaikenlaiseen spontaaniin toimintaan Vuohi kutsuu Sikaa ulos leikkimään ja Sika vastaa 'kyllä'. Vuosi vie Sian uuteen suuntaan, joka lupaa parempaa tulevaisuutta ja onnellisempaa olemassaoloa. Tiedon kerääminen on tänä vuonna Sian tarkoitus, joka johtaa laajentumisen kautta ammatillisiin muutoksiin. Siat haluavatkin käsitellä uusia luovia työkaluja, joiden avulla voi suunnitella tulevaisuutta ja hyödyntää mahdollisuuksia, joista aikaisemmin on peräännytty. Liioittelua kannattaa kuitenkin varoa ja olla aistit tarkkana järkevälle puuelementille, jolloin vuodesta jää kasvun ja ilon maku suuhun. Siat haluavat vain pitää hauskaa!
Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Heinäkuu, syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 1, 13, 21, 28, 33, 40.
Vuoden 2015 tavoite: Itsesi miellyttäminen kaikilla elämän osa-alueilla.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B073 "Chang Tsu", kulta/kirkas.

Tasapainopullo Chang Tsu - eBoutique verkkokauppa

Menneet vuodet

Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014

YogiTea Suklaatee