Kiinalainen horoskooppi 2017 - Kukko

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kukon vuosi 2017

Korean ja neuvokkaan Punaisen Tuli-Kukon eli 'Ding You' vuosi alkaa 28. tammikuuta 2017 vaikuttaen suurilla muutoksilla jokaisen eläinmerkin elämään. Uskollisuus, sitoutuminen, ahkera työn tekeminen, perhearvot ja huipputason esiintymiset ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka palkitaan tänä vuonna. Kukon kiinnittäessä huomiota vaikutelmiin, on siis aika näyttää parhaimmalta ja tehdä aikeet selviksi muun muassa romanttisen rakkauden, talous- ja liikeasioiden suhteen. Tuli-Kukon energia antaa myös voimia saada jopa pitkään laiminlyödyt tai viivästyneet projektit päätökseensä tai auttaa ainakin tekemään mittavaa edistystä niiden suhteen. On aika unohtaa keskitiellä kulkeminen, tämä vuosi on ohituskaistaa varten Kukko kiekuen! Kiinalaisen astrologian mukaan Kukon vuosi päättyy 15. helmikuuta 2018 muuttuen siten 16. helmikuuta 2018 Koiran vuodeksi.

ROTTA

Vuodet/elementit: 1924 - puu, 1936 - tuli, 1948 - maa, 1960 - metalli, 1972 - vesi, 1984 - puu, 1996 - tuli, 2008 - maa, 2020 - metalli, 2032 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Polaarisuus: Yang.

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Onnenväri: Keskiyönsininen.

Tuoksu: Santelipuu.

Maku: Suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.

Suotuisa ammatti: Hallinnoija, johtaja, kirjanpitäjä, pankkiiri, yrittäjä ja liike-elämä ylipäätään, radiotoimittaja, kirjailija, muusikko, poliitikko, tutkija, asianajaja tai kilpa-auton kuljettaja.

Onnenkivi: Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, intohimoon, mielenterveyteen ja naisten tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

Kukon vuosi Rotalle:
Kukon vuosi tuo mukanaan paljon aktiviteettia maltilliselle Rotalle, joka löytää itsensä keskittymässä tavoitteisiinsa enemmän kuin koskaan. Seinäruusut eivät saa asioita aikaiseksi, joten tänä vuonna Rotta painaa täysillä toiveitaan ja unelmiaan eteenpäin. Vikkelänä otuksena Rotta onnistuu myös pysymään aina yhden harppauksen mahdollisten haasteidensa edellä ja Rotalla on myös sen verran älliä, että mahdolliset ansat vältetään. Uutteraan työntekoon kannattaa kuitenkin aina välillä ottaa taukoja ja bailata oikein kunnolla. Rotan seuraelämä lähteekin tänä vuonna valtavaan nousukiitoon magneettisen ja nautittavan persoonallisuuden ansiosta. Suurin menestys Rotalle olisikin työkuvioiden ja henkilökohtaisen elämän yhdistäminen, joten on aika näyttää parhaimmalta kaikissa tapahtumissa, joihin Rotta kutsutaan - siivoa siis kuluneet, vanhat rätit vaatekaapista ja mene ostamaan uusia kuteita!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Helmikuu (26.2.2017-27.3.2017), toukokuu (26.5.2017-23.6.2017) ja syyskuu (20.10.2017-17.11.2017).
Onnennumerot vuonna 2017: 2, 3, 23, 32...
Fengshui kivivinkki: Kukon vuonna Rotalle suositellaan hyvän terveyden ylläpitämiseksi punaisia kiviä, kuten karneolia, jaspista ja tuliakaattia.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B083 Seesam aukene, turkoosi/kulta.

HÄRKÄ, PUHVELI

Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa, 2021 - metalli, 2033 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Metsänvihreä.

Tuoksu: Frankinsensi.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Jänis, Käärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, farmasia, räätäli, puusepäntyö, louhostyö, insinöörityö, mekaanikko tai teknikko.

Onnenkivi: Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

Kukon vuosi Härälle:
Vihdoin - onni saapuu Härälle! Kiinalaisessa horoskoopissa Kukko ja Härkä ovat mitä parhaimpia kaveruksia ja se lupaa hyvää kehitystä Härän elämään muun muassa romanttisen rakkauden ja uran suhteen. Tänä vuonna ovet aukeavat hieman aiempaa helpommin ja toiveet näyttävät olevan paljon vaivattomammin saavutettavissa. Aavistuksen itsepäisen Härän ei siis tarvitse suuttua, kun asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Härällä on maailmankaikkeuden tuki mukanaan, mutta myös suuri määrä ystäviä, tuttavia ja työtovereita auttamassa Härän ideoita ja ajatuksia ulos maailmaan. Muiden ihmisten rehellisistä avuntarjouksista ei siis kannata tänä vuonna kieltäytyä, ystäväsi tietävät voivansa luottaa sinuun ja vastapalvelukset voivat tulla hyvinkin ajankohtaisiksi vuoden edetessä. Kaiken kaikkiaan Härän on parasta pitää ympäröivää maailmaa silmällä ja sopeutua siihen sen mukaisesti.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Heinäkuu (22.8.2017-19.9.2017) ja syyskuu (20.10.2017-17.11.2017).
Onnennumerot vuonna 2017: 1, 4, 9, 14, 41, 94, 149...
Fengshui kivivinkki: Ametisti karkoittaa kaoottiset ja yksinäiset tunteet, ruusukvartsi taasen tyynnyttää romanttista rakkautta kiireisten aikataulujen ja mentaalisen stressin keskellä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B070 Näky loistosta, keltainen/kirkas

TIIKERI

Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli, 2022 - vesi, 2034 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Purppura.

Tuoksu: Sitrukset.

Maku: Hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Hevonen, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.

Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työn- tai toimistonjohtaja, opettaja, palomies, poliisi, mainos- tai matkailualan toimitsija, näyttelijä, autonkuljettaja, lentäjä, lentoemäntä tai stuertti.

Onnenkivi: Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

Kukon vuosi Tiikerille:
Tiikerit tietävät yleensä kuinka edetä erilaisissa olosuhteissa sekä tilanteissa ja kuinka saada järjestelmät toimimaan heidän hyödykseen. Kukon vuonna yhteistyö muiden kanssa, erityisesti työympäristössä, ei kuitenkaan ota oikein sujuakseen ja Tiikerin luonteenomaista johtajuutta testataan. Tämä on omiaan kasvattamaan Tiikeriä entistä vahvemmaksi, korvaamaan tavanomaisen äkkipikaisuuden ystävällisyydellä ja opettamaan työskentelyä yhdessä auktoriteettihenkilöiden kanssa vastustamisen sijaan. Tiikerin leikkisiä tapoja arvostetaan aina niin rakkaudessa, työssä kuin perhe-elämässäkin - näin Tiikeri voi itseasiassa voittaa ihmisiä enemmän puolelleen. Vaikka asiat eivät aina mene Tiikerin suunnitelmien mukaan tänä vuonna, ihmiset alkavat kunnioittamaan Tiikeriä enemmän ja enemmän myös sen vuoksi, mitä Tiikeri tuo pöytään. Onnen ja vaurauden vertauskuva onkin puu hedelmien peitossa, mutta Tiikerin täytyy ensin käyttää aikaa ja energiaa puun kastelemiseen, oksien karsimiseen ja maan lannoittamiseen - ole kärsivällinen Tiikeri, hyvän onnen jakso alkaa Koiran vuonna 2018!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Maaliskuu (28.3.2017-25.4.2017), heinäkuu (22.8.2017-19.9.2017) ja lokakuu (18.11.2017-17.12.2017).
Onnennumerot vuonna 2017: 1, 3, 4, 13, 43, 134...
Fengshui kivivinkki: Tiikerinsilmä, sitriini ja pyriitti - tasaista virtaa ja aurinkoenergiaa Tiikerin päivään!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B072 Klovni, Pagliacci.

JÄNIS

Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli, 2023 - vesi, 2035 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vedenvihreä.

Tuoksu: Patsuli, myski.

Maku: Makea ja hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Käärme, Vuohi, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, poliisi, farmaseutti, viljelijä, jalostaja sekä koulutuksen, uskonnon, lääketieteen ja terveydenhuollon alat.

Onnenkivi: Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova, Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

Kukon vuosi Jänikselle:
Vaikka Jänis jakaa Kukon kanssa lämpimän suhteen ajatteluun ja ongelmien ratkaisuun, saattaa Jänis huomata tulleensa työnnetyksi kauas mukavuusalueeltaan muutamilla elämän eri osa-alueilla tänä vuonna. Eritoten romanttisen rakkauden saralla Jäniksellä on taipumus olla hieman varautunut, Kukon vuonna on kuitenkin aika olla hieman selkeämpi toiveissaan. Vuoden aikana Jäniksellä on mahdollisuus näyttää täysin kykynsä ja olla onnekas saadessaan apua "pelastajalta". Yhdessä suuren vaivannäön siivittämänä Jäniksen ura saavuttaakin uuden virstanpylvään. Jänis voi jättää parrasvalot taakseen ansiot voitettuaan sekä levätä juhlimisen jälkeen. Jänis voi jopa nauttia rohkeasta leikkisyydestään ja hienoisesta hervottomuudestaan. Ilmassa on myös sään muutoksia, lentojen viivästyksiä ja/tai matkatavaroiden katoamisia, joten matkustaville Jäniksille suositellaan matkavakuutuksen ottamista. Kaiken kaikkiaan vuosi on täynnä riemukkaita tapahtumia. Ei ole väliä mitä mahdollisia takaiskuja tapahtuu, Jänis voi onnistua laskeutumaan lopuksi tassuilleen.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Tammikuu (28.1.2017-25.2.2017), huhtikuu (26.4.2017-25.5.2017), elokuu (20.9.2017-19.10.2017) ja marraskuu (18.12.2017-16.1.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 3, 4, 6, 9, 34, 46, 346...
Fengshui kivivinkki: Vihreä aventuriini rauhoittaa Jäniksen levotonta sydäntä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B080 Artemis, punainen/pinkki.

LOHIKÄÄRME

Vuodet/elementit: 1928 - maa, 1940 - metalli, 1952 - vesi, 1964 - puu, 1976 - tuli, 1988 - maa, 2000 - metalli, 2012 - vesi, 2024 - puu, 2036 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Karmiininpunainen.

Tuoksu: Teeruusu.

Maku: Tulinen, kirpeä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Käärme, Apina, Kukko ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Taiteilija, toimittaja, opettaja, keksijä, insinööri, lääkäri, arkkitehti, arvopaperivälittäjä, asianajaja tai myyjä.

Onnenkivi: Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

Kukon vuosi Lohikäärmelle:
Dynaamisella Lohikäärmeellä on paljon varastossaan Kukon vuoden käynnistyessä. Lohikäärme on luonnostaan energinen, mutta tänä vuonna unelmien saavuttamiseksi saattaa löytyä vielä entistä enemmän virtaa. Vuoden aikana Lohikäärmeen kannattaakin yrittää laajentaa visiotaan niin pitkälle kuin mahdollista eli toiminnan ei tule rajoittua pieniin näkymiin vaan nyt on laajojen näköalojen sekä useampien mahdollisuuksien aika. Lohikäärmeen mahtipontista energiaa voi käyttää ryhmien yhteen tuomiseen, kuten yhteisymmärryksen löytymiseen työpaikalla tai suhteiden lujittamiseen. Vuonna 2017 onnellisuus, hyvät uutiset, onni romanttisessa rakkaudessa, ylennykset ja yritysten menestykset ovat kaikki odotettavissa. Uudet ystävät voivat tarjota suuria mahdollisuuksia ja vankkaa tukeaan - Lohikäärme, nauti yhdestä parhaista vuosistasi, sillä Kukko ja Lohikäärme ovat harmoninen yhdistelmä!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Maaliskuu (28.3.2017-25.4.2017), huhtikuu (26.4.2017-25.5.2017) ja heinäkuu (22.8.2017-19.9.2017).
Onnennumerot vuonna 2017: 1, 6, 7, 16, 76, 167...
Fengshui kivivinkki: Voimia vahvistavat kivet, kuten ammoniitti, turmaliini ja ametisti ovat suosituksia Lohikäärmeelle Kukon vuonna.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B073 Chang Tsu, kulta/kirkas.

KÄÄRME

Vuodet/elementit: 1929 - maa, 1941 - metalli, 1953 - vesi, 1965 - puu, 1977 - tuli, 1989 - maa, 2001 - metalli, 2013 - vesi, 2025 - puu, 2037 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Polaarisuus: Yin.

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Onnenväri: Vaalean- ja ruusunpunainen.

Tuoksu: Myski, muskatellisalvia.

Maku: Kitkerä, karvas.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, tieteilijä, analyytikko, tutkija, kirjailija, filosofi, psykiatri, maalari, savenvalaja, kultaseppä, astrologi, taikuri, ravitsemusterapeutti tai sosiologi.

Onnenkivi: Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin, uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

Kukon vuosi Käärmeelle:
Luonnollisina Kukon ystävinä Käärmeet saavat nauttia vuodesta, joka on todellinen lahja Käärmeille: unelmat ovat tavoitettavissa ja ovet avautuvat vähemmällä vaivalla. Siitä huolimatta myös Käärmeen on oltava vahvasti osallisena työpaikallaan ja säästeliäs budjetissaan - ei edes Käärmettä säästellä kovasta työnteosta Kukon vuonna. Tärkeimmät kysymykset tänä vuonna liittyvät päätöksentekoon siitä, mitä Käärme todella haluaa jatkaa elämässään ja mitä on realistisesti mahdollista saavuttaa. Käärmeen luonnollinen intensiteetti ja intohimo tulevat tarpeeseen vuoden testatessa Käärmettä tulemaan parhaaksi itsekseen. Kumppanuus Härkien ja Kukkojen kanssa lisää vielä virtaa tavoitteiden saavuttamiseen ja tekee tilanteesta kaikille osapuolille voitokkaan. Palkinnot, tunnustukset, ylennykset, bonukset ja onnekkaat romanssit - kaikki ovat saatavilla Käärmeelle juhlimisen ja suosiosta nauttimisen vuonna 2017!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Tammikuu (28.1.2017-25.2.2017), elokuu (20.9.2017-19.10.2017) ja marraskuu (18.12.2017-16.1.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 2, 8, 9, 28, 89, 289...
Fengshui kivivinkki: Hematiitti, monivärinen turmaliini, malakiitti ja jaspis ovat kiviä, jotka pitävät Käärmeestä huolta sekä rauhoittavat ja tasapainottavat energioita.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B089 Energian pelastus (Ajan muutos), punainen/syvä magenta.

HEVONEN

Vuodet/elementit: 1930 - metalli, 1942 - vesi, 1954 - puu, 1966 - tuli, 1978 - maa, 1990 - metalli, 2002 - vesi, 2014 - puu, 2026 - tuli, 2038 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Taivaansininen.

Tuoksu: Seetri.

Maku: Mieto, hienovarainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi, Kukko ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.

Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko, tiedottaja, myyntiedustaja, toimittaja, matkanjärjestäjä, kielten opettaja, kääntäjä, kirjastonhoitaja, baarimikko, esiintyjä tai lentäjä.

Onnenkivi: Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

Kukon vuosi Hevoselle:
Majesteettinen Hevonen on kuin kotonaan niin ihmisten kanssa kahden kesken kuin huomion keskipisteenä näyttämöllä suuren seurueen edessä. Minä tahansa vuonna Hevosella onkin riittänyt ystäviä hauskanpitoon, mutta Kukon vuonna muut tuntuvat testaavan Hevosen voimia. Tärkein oppiläksy tässä kaikessa onkin kärsivällisyys. Joskus myös ylimääräisestä laumasta luopuminen auttaa keskittymään ystäviin, joilla todella on merkitystä. Ainoa asia, joka Kukon vuonna voi olla hienoisena esteenä Hevosen matkalla, on aika. Kukko haluaa kaiken tapahtuvan juuri oikealla hetkellä ja jälleen pääsemme kärsivällisyyden pariin... Hevosen ei kannata kuitenkaan huolehtia turhaan, luvassa on sangen tuottelias vuosi ja luottamus siihen, että asiat saapuvat ja tapahtuvat juuri oikeaan aikaan, kantaa vuotta eteenpäin. Hevosen on vain työskenneltävä ahkerasti, olla tavallista tarkempi ja huolellisempi sekä hidastaa hieman (josta Hevonen ei pidä). Jos Hevosen on muistutettava itselleen kuinka ylväs ja vahva hän on, seuraa vain itseäsi siirtymässä vuoden tapahtumista toisiin uskomattomalla eleganssilla!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Huhtikuu (26.4.2017-25.5.2017), syyskuu (20.10.2017-17.11.2017) ja joulukuu (17.1.2018-15.2.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 2, 3, 7, 23, 37, 237...
Fengshui kivivinkki: Koska ilmassa saattaa liikkua juoruja Hevosen ihmissuhteista, on akvamariini mainio kivi juoruilta suojautumiseen tänä vuonna.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B007 Getsemanen puutarha, keltainen/vihreä.

VUOHI, LAMMAS

Vuodet/elementit: 1931 - metalli, 1943 - vesi, 1955 - puu, 1967 - tuli, 1979 - maa, 1991 - metalli, 2003 - vesi, 2015 - puu, 2027 - tuli, 2039 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vaaleanvihreä, chartreuse.

Tuoksu: Oranssi bergamotti.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen, Vuohi ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Puutarhuri, kukkakauppias, muusikko, koomikko, näyttelijä, taiteilija, taidehistorian opettaja, kuvittaja, valokuvaaja, sisustusarkkitehti, lastenlääkäri, lastentarhanopettaja tai kampaaja.

Onnenkivi: Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat "King" Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O'Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

Kukon vuosi Vuohelle:
Näyttävän ja suorasukaisen Kukon vuonna luonnollista eleganssia ja luovuutta arvostava Vuohikin löytää mukavuusalueeltaan poiketen uusia tapoja puhua suunsa puhtaaksi, erottua joukosta ja edistää tavoitteitaan. Vuohen luontaisesta ujoudesta huolimatta ystävät ja tuttavat kannustavat sarvipäätä loistamaan sisäisiä ominaisuuksiaan. Vaikka ei ehkä ole helppoa olla huomion keskipisteenä, Vuohen kannattaa totutella siihen, sillä parin seuraavan vuoden aikana aina romanttisista suhteista työhön ja perhe-elämään Vuohta valmistellaan suurempaan rooliin omassa elämässään. Kukko tunnetaan myös tunnollisesta työntekemisestä ja siitä, kuinka aikaa ja rahaa käytetään. Vuohen kannattaa siis tänä vuonna mukautua passiivisesti tähän uutteraan filosofiaan, leikata hieman menojaan ja välttää kritiikin houkuttelemista osakseen. Vuohi voi siis hyödyntää tätä vuoden 2017 energiaa suunnittelemalla tulevia budjetteja, käsitellä taloutta ja käyttäytyä vastuullisesti. Kukon vuonna rakennetaan jo valmiiksi valetulle perustalle, jotta voidaan saavuttaa korkeimmat tavoitteet ja unelmat!
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Helmikuu (26.2.2017-27.3.2017), toukokuu (26.5.2017-23.6.2017), heinäkuu (22.8.2017-19.9.2017) ja lokakuu (18.11.2017-17.12.2017).
Onnennumerot vuonna 2017: 2, 7, 27, 72...
Fengshui kivivinkki: Obsidiaani on hyvä kivi Vuohelle tänä vuonna, se maadoittaa henkisiä energioita.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B019 Eläminen aineellisessa maailmassa, punainen/purppura.

APINA

Vuodet/elementit: 1932 - vesi, 1944 - puu, 1956 - tuli, 1968 - maa, 1980 - metalli, 1992 - vesi, 2004 - puu, 2016 - tuli, 2028 - maa, 2040 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Oranssi, violetti.

Tuoksu: Ylang ylang.

Maku: Mausteinen, kypsä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.

Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, tiede, tekniikka, teollisuus ja politiikka.

Onnenkivi: Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

Kukon vuosi Apinalle:
Juhlat ovat ohi Apinan vuoden vaihtuessa Kukon vuodeksi, olisi aika vakaantua, tehdä vahvasti töitä ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Apinan luontainen uteliaisuus ja tiedonhalu sekä muiden mielestä erikoinen tapa toimia ja ajatella pitävät Apinan kuitenkin sangen kiireisenä tänä vuonna. Vuosi 2017 kuljettaa Apinaa outoihin paikkoihin ja tapaamaan erikoisia ihmisiä, ilmassa tuntuu olevan jopa tapa keksiä pyörä uudestaan. Apinan mieli on niin luovalla tuulella, että on mahdollista ylittää tavanomaiset kompastuskivet niin romanttisessa rakkaudessa kuin talouden, työn ja perhe-elämänkin suhteen. Satunnaisista esteistä huolimatta Apinan on helppo koota itsensä ja löytää vielä parempi ratkaisu edessään olevaan. Seikkailu on vuoden avainsana uusien mahdollisuuksien avautuessa Apinalle ja nautinto sen seuraus, mikäli Apina seuraa vain sydämen ääntään. Maailmankaikkeus kutsuu Apinaa toimimaan asioissa, joita on viime vuosina lykätty tai jätetty huomioimatta, on aika sijoittaa nämä asialistan kärkeen kohti hauskuutta, jännitystä ja menestystä.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Elokuu (20.9.2017-19.10.2017) ja joulukuu (17.1.2018-15.2.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 1, 4, 8, 9, 49, 94...
Fengshui kivivinkki: Hyvän terveyden ylläpitämiseksi ja tasapainoisen energian takaamiseksi suosittujen fengshuikeinojen, kuten eteeristen öljyjen ja ilmaa puhdistavien viherkasvien lisäksi Apinalle suositellaan kivistä tänä vuonna käyttöön akvamariinia, turkoosia, selestiittiä ja kirkasta kvartsia eli vuorikidettä.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B012 Rauha uudessa ajassa, kirkas/sininen.

KUKKO

Vuodet/elementit: 1933 - vesi, 1945 - puu, 1957 - tuli, 1969 - maa, 1981 - metalli, 1993 - vesi, 2005 - puu, 2017 - tuli, 2029 - maa, 2041 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia.

Tuoksu: Gardenia, tähtijasmiini.

Maku: Mausteinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, uutistenlukija, matkatoimistovirkailija, matkakirjailija, hammaslääkäri tai -kirurgi, kokki, ravintolan omistaja, tarjoilija, kosmetologi, stylisti, kampaaja, sotilas, palomies, vartija tai poliisi.

Onnenkivi: Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen, menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

Kukon vuosi Kukolle:
Tämä on Kukon vuosi ja Kukko ymmärtää tämän vuoden energiavirtauksia paremmin kuin kukaan muu eli Kukon ajoitukset ovat moitteettomia. Kukko tietää milloin katsoa ja odottaa, milloin toimia ja milloin levätä. Hankkeet ja ideat, joita Kukko kannattaa, ovat koko vuoden vetovoimaisia - kaikki merkit unelmien ja päämäärien tavoittamiseen ovat ilmassa! Onni tulee Kukolle tavanomaisia kanavia pitkin eli Kukon lahjakkuus viestintätaidoissa sekä kyky vapaaseen ajatteluun ovat tänä vuonna vahvasti esillä, mutta myös ystävät, työtoverit ja muu sosiaalinen verkosto näyttelevät isoa roolia eteenpäin puskemisessa. Kyse on myös oman itsen markkinoimisesta, jotta muut ihmiset sijoittavat Kukkoon elämän eri osa-alueilla, mutta syytä on muistaa ettei myy itseään liian halvalla - oman arvon tunnistaminen voimannuuttaa Kukkoa entisestään. Vuosi 2017 ennustaa Kukolle uudelleen syntymisen, transformaation ja kasvun vuotta, mutta Kukon on silti työskenneltävä uutterasti runsaiden palkintojensa eteen. Rohkeasti uusia mahdollisuuksia kohti kulkiessa Kukon vuosi tarjoaakin tilaisuuden koko höyhenpeitteen uusimiseen ja loistoon kohoamiseen.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Helmikuu (26.2.2017-27.3.2017), toukokuu (26.5.2017-23.6.2017) ja marraskuu (18.12.2017-16.1.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 5, 7, 8, 57, 87, 578...
Fengshui kivivinkki: Henkilökohtaisen energiasi ollessa vahva tänä vuonna, keskity luomaan ja käyttämään rauhallisempaa sekä hoivaavampaa voimaa esimerkiksi kivien avulla. Tähän tarkoitukseen oivia kiviä ovat muun muassa akvamariini, turkoosi ja selestiitti.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B004 Auringonvalopullo, keltainen/kulta.

KOIRA

Vuodet/elementit: 1934 - puu, 1946 - tuli, 1958 - maa, 1970 - metalli, 1982 - vesi, 1994 - puu, 2006 - tuli, 2018 - maa, 2030 - metalli, 2042 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Indigonsininen.

Tuoksu: Palsami, myski.

Maku: Runsas, voinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis, Hevonen ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, kasvattaja, kirjailija, sairaanhoitaja, lääkäri, tiedemies, tutkija, professori, pappi, poliitikko, tuomari, poliisi, ohjaaja tai sisustusarkkitehti.

Onnenkivi: Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana pahaa vastaan.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

Kukon vuosi Koiralle:
Perinteisesti Koira ja Kukko ovat hyvin erilaisia luonteiltaan eli eivät välttämättä tule toimeen keskenään, joten hyvät uutiset ensin... Rakkauselämä saa tassuveikan hymyilemään ja Koiralla on tänä vuonna enemmän elinvoimaa kuin koskaan. Terveys on siis hyvällä mallilla ja vuoden edetessä omat todelliset toiveet sekä keinot niiden saavuttamiseen kirkastuvat. Tavallisesta poikkeava rohkeus ja valtava joukko rakastavia ja tukevia ystäviä vievät lähemmäksi näitä tarpeita, mikäli Koira kommunikoi niistä selkeästi ja ymmärrettävästi. Aineellinen menestys ja saavutukset eivät vain ole Koiran juttuja, Koiralla on hyvin vähän kiinnostusta henkilökohtaisiin saavutuksiin - kilpailunhaluiset ystävät saattavatkin imeä kaiken varomattoman Koiran energian. Tänä vuonna on siis suotavampaa pysyä kaukana näistä tuttavuuksista ja heidän vääristä päätelmistään. Loppuun vielä vuoden hopeareunus Koiran pilveltä eli mittavia edistysaskeleita on luvassa itsensä sivistämisessä ja erityiskoulutuksessa.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Kesäkuu (24.6.2017-21.8.2017), lokakuu (18.11.2017-17.12.2017) ja joulukuu (17.1.2018-15.2.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 3, 4, 9, 34, 49, 349...
Fengshui kivivinkki: Henkilökohtaisiksi amuleteiksi suositellaan Koiralle tänä vuonna tiikerinsilmää, karneolia, jaspista, ametistia ja jadea.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B028 Neiti Marion pullo, vihreä/punainen.

SIKA

Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa, 2031 - metalli, 2043 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Musta, valkoinen.

Tuoksu: Kukkainen.

Maku: Mausteinen, suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Lääkäri, eläinlääkäri, pankkiiri, liikemies, tieteilijä, sisustaja, viihdyttäjä tai pitopalvelut. Lupaavia aloja ovat myös kuljetusala ja vähittäiskauppa.

Onnenkivi: Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

Kukon vuosi Sialle:
Vuonna 2017 Sian kärsivällisyyttä tullaan testaamaan monien ihmisten tahoilta sekä töissä että kotona. Tämä on yleensä ystävilleen luottohenkilönä tunnetuksi tulleelle Sialle hieman outo kokemus - ihmiset eivät vain tunnu ymmärtävän... Sian ystävyyssuhteet saattavatkin olla muutoksen sorkissa Kukon vuonna oman elämän painopisteiden ohella. Sian mitta on tullut täyteen monissa suhteissa ilmenevästä lievästä tai jopa avoimesta hyväksikäytöstä, joten kaikkein läheisimpien ystävien luotettava tuki ja valmius olla läsnä ovat todella tärkeitä Sialle tänä vuonna. Työelämässä voi olla luvassa myös yllätyksiä Sian kohdistaessa tavoitteet muiden toiveiden sijaan omien toiveidensa mukaisesti. Tämä omasta itsestä huolehtiminen on välttämätöntä oman kasvun vuoksi.
Vuoden 2017 parhaat kuukaudet kiinalaisen kuukalenterin mukaan: Helmikuu (26.2.2017-27.3.2017), heinäkuu (22.8.2017-19.9.2017), lokakuu (18.11.2017-17.12.2017) ja marraskuu (18.12.2017-16.1.2018).
Onnennumerot vuonna 2017: 2, 5, 8, 25, 58, 258...
Fengshui kivivinkki: Mahtavista mahdollisuuksista nauttiminen onnistuu hyvin ravitsevassa ympäristössä ja myös erilaisia kiviä apuna käyttämällä. Selestiitti, ametisti, musta turmaliini ja akvamariini voivat tuoda vahvistavia voimia Sian elämään tänä vuonna.
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B042 Sadonkorjuu pullo, keltainen/keltainen.

Menneet vuodet

Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015 | Apinan vuosi 2016

YogiTea Suklaatee