Kiinalainen horoskooppi 2016 - Apina

Kiinalainen horoskooppi

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Kiinalainen horoskooppi järjestelmänä on ollut käytössä Kaukoidässä jo tuhansia vuosia, se opettaa itsetuntemusta tehden elämämme rikkaammaksi ja onnellisemmaksi. Katso siis oheisesta taulukosta oma eläinmerkkisi syntymäaikasi perusteella ja pian pääset tutustumaan itseesi kiinalaisen horoskoopin henkeen.
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Apinan vuosi 2016

Älykkään ja kekseliään Punaisen Tuli-Apinan vuosi alkaa 8. helmikuuta 2016 - pitäkää kiinni hatuistanne, nyt rokataan! Apinan iloisuus, leikkisyys ja nuorekas luonne yhdessä varman ja impulsiivisen tulienergian kanssa leiskuvat liekkejä, kipinää ja kuumuutta vuoteen 2016. Valmistautuminen töiden tekemiseen ja henkilökohtaiseen ponnisteluun sekä ansaitsemien asioiden puolustamiseen auttavat tavoittamaan suuriakin unelmia. Mitä halukkaammin harkitaan uudestaan omaa mukavuusaluetta, saadaan uusia ystäviä ja laitetaan itsemme likoon sekä kuntoon, sitä suurempia palkintoja on luvassa - ja älä katso taaksesi! Kiinalaisen astrologian mukaan Apinan vuosi päättyy 27. tammikuuta 2017 muuttuen siten 28. tammikuuta 2017 Kukon vuodeksi.

Rotta

Vuodet/elementit: 1924 - puu, 1936 - tuli, 1948 - maa, 1960 - metalli, 1972 - vesi, 1984 - puu, 1996 - tuli, 2008 - maa, 2020 - metalli, 2032 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.

Polaarisuus: Yang.

Kiinalainen horoskooppimerkki Rotta

Onnenväri: Keskiyönsininen.

Tuoksu: Santelipuu.

Maku: Suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Härkä, Lohikäärme ja Apina.

Suotuisa ammatti: Kirjanpitäjä, pankkiiri ja liike-elämä ylipäätään.

Onnenkivi: Granaatti liitetään rakkauteen, uskollisuuteen, intohimoon, mielenterveyteen ja naisten tarpeisiin. Kiinalaisten uskomusten mukaan granaatti ulko-oveen sidottuna pitää murtovarkaat loitolla.

Kuuluisia Rottia:
Ben Affleck, Ursula Andress, Louis Armstrong, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Brontë, Cameron Diaz, David Duchovny, T.S. Elliot, Eminem, Clark Gable, Geri Halliwell, Haydn, Buddy Holly, Henrik Ibsen, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gene Kelly, Avril Lavigne, Jude Law, Lawrence of Arabia, Claude Monet, Ozzy Osbourne, Sean Penn, Terry Pratchett, Burt Reynolds, William Shakespeare, Donna Summer, Leo Tolstoy, Henri Toulouse-Lautrec, Walesin prinssi Charles, George Washington, Emile Zola.

Apinan vuosi Rotalle:
Tämä vuosi kääntyy Rotalle hyväksi Apinan ja Rotan ollessa yhteensopivia eläimiä kiinalaisessa astrologiassa, luvassa on siis mainiot mahdollisuudet iloon, leikkiin ja juhlavuuteen. Monet juhlat, sosiaaliset toiminnat ja uudet ystävät odottavat nasevan ja nokkelan Rotan kantavan kortensa kekoon, mahdollisen menneen eripuran parantuessa on myös aika nauttia syvemmistä perhesuhteista. Apinan ja Rotan välinen hengenheimolaisuus viittaa toimintaan ja liikkeeseen tavoitteita kohti, joten Apinan vuonna Rotat kipittävät sujuvasti eteenpäin ja usein vielä onnekkaasti. Työsaralla Rotan tähdet ovat kelpo asemissa ja mikäli ylennys on toiveissa, saattaa sekin pilkahtaa tähtitaivaalla ja näin Rotan kiireen täyttämä työteliäisyys on lopulta kaiken sen uurastuksen arvoista.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, syyskuu, lokakuu ja marraskuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 41, 45, 51 ja 54.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Arvosta oivalluksiasi ja kuuntele sydäntäsi!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B100 Arkkienkeli Metatron, kirkas/syvä magenta.

Tasapainopullo Arkkienkeli Metatron - eBoutique verkkokauppa

Härkä, puhveli

Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa, 2021 - metalli, 2033 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Metsänvihreä.

Tuoksu: Frankinsensi.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Jänis, Käärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, räätäli tai teknikko.

Onnenkivi: Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.

Apinan vuosi Härälle:
Luvassa on Härille suhteellisen tasainen vuosi, parhaat näkymät ovat työasioiden saralla, jossa Härillä on mahdollisuus erottua joukosta ja saavuttaa menestystä. Ihmiset Härän ympärillä saattavat kaivata Härän tietotaitoa ja apua omien liiketoimintojen perustamiseen, nämä tarjoavatkin Härälle hyvän työympäristön ja mahdollisuuden lahjakkuuksien sekä organisointikyvyn näyttämiseen. Riitojen välttämiseksi ja menestyksen varmistamiseksi on sarvipään suotavaa säilyttää vaatimattomasti sekä matalalla profiililla hyvät suhteet kumppaneihin, kollegoihin, johtajiin ja muihin tiimin jäseniin. Selkeällä mielellä, kyvyllä oman asenteen muokkaamiseen ja varmana omana itsestään Härät ovat Apinan vuonna tehokkaan luovia ja mahdollisesti eteen tulevista haasteista huolimatta heillä on avaimet menestykseen.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Helmikuu, kesäkuu, heinäkuu ja syyskuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 3, 5, 12, 15, 33, 35, 51 ja 53.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Ole mukautuvainen ja vastaanottavainen sinua kohti tuleville asioille!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B014 Viisaus uudessa ajassa, kirkas/kulta.

Tasapainopullo Viisaus uudessa ajassa - eBoutique verkkokauppa

Tiikeri

Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli, 2022 - vesi, 2034 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Tiikeri

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Purppura.

Tuoksu: Sitrukset.

Maku: Hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Hevonen, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Hevonen ja Koira.

Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työnjohtaja, opettaja, palomies tai poliisi.

Onnenkivi: Safiiri liitetään ohjaukseen, valaistumiseen, rahaan, vaurauteen, mielenrauhaan, johtajuuteen, sisäiseen voimaan ja itseluottamukseen. Kiinalainen legenda kertoo safiirin avaavan mielen ja näyttävän tien sisäiseen itseen.

Kuuluisia Tiikereitä:
Paula Abdul, Victoria Beckham, Beethoven, Chuck Berry, Jon Bon Jovi, Emily Brontë, Mel Brooks, Agatha Christie, Phil Collins, Robbie Coltrane, Sheryl Crow, Tom Cruise, Penelope Cruz, Leonardo DiCaprio, Enya, Jodie Foster, William Hurt, Jay Leno, Karl Marx, Marilyn Monroe, Demi Moore, Alanis Morissette, Marco Polo, Renoir, Liv Ullman, Oscar Wilde, Robbie Williams, Tennesee Williams, Stevie Wonder.

Apinan vuosi Tiikerille:
Tiikerin suhteen onnetar on kääntänyt katseensa muualle vuonna 2016, Apinan vuosi näyttää hieman valottomalta ja kertoimet ovat Tiikereitä vastaan ennemmin kuin heidän puolellaan. Myös salakähmäiset ja luihut ihmiset tuntuvat haittaavan Tiikerin etenemistä. Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta ja nyt onkin hyvä aika opetella uusia taitoja sekä kasvattaa henkisiä kykyjä mahdollisten kuoppien välttämiseksi. Näin eteen ilmaantuvilla haasteilla on mahdollisuus ratketa onnistuneesti. Tässä siis vuoden tärkeimmät neuvot Tiikerille: älä menetä kärsivällisyyttäsi, kehitä toivoa tulevaisuudesta ja hakeudu kohti suhteita, jotka ylittävät henkilökohtaisen ja ammatillisen rajan, ne muodostuvat sangen tukeviksi ja auttavat kohti yhteisiä etuja.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Toukokuu, elokuu, syyskuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 13, 34, 44, 45 ja 54.
Apinan vinkki vuodelle 2016: On aika sukeltaa ja kokeilla!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B090 Viisauden pelastus, kulta/syvä magenta.

Tasapainopullo Viisauden pelastus - eBoutique verkkokauppa

Jänis

Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli, 2023 - vesi, 2035 - puu
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vedenvihreä.

Tuoksu: Patsuli, myski.

Maku: Makea ja hapan.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Käärme, Vuohi, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Vastaanottovirkailija, julkaisija, pörssimeklari, farmaseutti.

Onnenkivi: Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.

Kuuluisia Jäniksiä:
Drew Barrymore, David Beckham, Harry Belafonte, Ingrid Bergman, Nicolas Cage, Fidel Castro, Marie Curie, Johnny Depp, Albert Einstein, James Fox, Cary Grant, Tommy Hilfiger, Bob Hope, Whitney Houston, Helen Hunt, John Hurt, Anjelica Huston, Enrique Iglesias, Angelina Jolie, Michael Jordan, Michael Keaton, Lisa Kudrow, Kungfutse, Cheryl Ladd, George Michael, Sir Roger Moore, Graham Norton, Jamie Oliver, Edith Piaf, Jane Seymour, Maria Sharapova, Neil Simon, Frank Sinatra, Sting, Quentin Tarantino, J.R.R. Tolkien, Tina Turner, Muddy Waters, Orson Welles, Robin Williams, Kate Winslet, Tiger Woods.

Apinan vuosi Jänikselle:
Apinan villi energia laittaa Jäniksen itsehillinnän ja hyvät tavat koetukselle tänä vuonna, mutta tämä hienoinen mukavuusalueelta pois työntäminen on Jänikselle oivaa oppia ja kasvua elämänkoulussa. Ei välttämättä ole niin epämiellyttävää tavata enemmän ihmisiä ja tehdä asioita hieman totuttua nopeammin, tuttavat voivat näin muuttua ystäviksi ja sivuhommat pitkäaikaiseksi uraksi... Suurin haaste tämän vuoden aikana on olla antamatta peloille valtaa. Jänis voi joskus tuntea tarvetta piiloutumiseen eikä välitä olla huomion kohteena - Apina ei pelkää hulluttelua tai itsensä likoon laittamista todistaakseen pointtiaan. Seuraamalla vaikka vain aavistuksen tätä Apinan esimerkkiä, Jänis voi päästä suosiollisissa tuulissa sangen paljon pidemmälle kuin muutoin olisi ollut mahdollista.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, heinäkuu, lokakuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 15, 19 ja 35.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Tyytyväisyys ja kiitollinen elämänasenne kohottavat terveyttä!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B076 Luottamus, pinkki/kulta.

Tasapainopullo Luottamus - eBoutique verkkokauppa

Lohikäärme

Vuodet/elementit: 1928 - maa, 1940 - metalli, 1952 - vesi, 1964 - puu, 1976 - tuli, 1988 - maa, 2000 - metalli, 2012 - vesi, 2024 - puu, 2036 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Lohikäärme

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Karmiininpunainen.

Tuoksu: Teeruusu.

Maku: Tulinen, kirpeä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Käärme, Apina, Kukko ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta, Käärme, Apina ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Taiteilija, lääkäri, arkkitehti.

Onnenkivi: Ametisti on vahvan vaiston, vaurauden, rauhan, suojelun ja henkisyyden kivi. Kiinassa ametistia käytetään torjumaan unettomuutta ja painajaisunia.

Kuuluisia Lohikäärmeitä:
Dan Aykroyd, Joan of Arc, Roseanne Barr, Count Basie, Sandra Bullock, James Coburn, Courteney Cox, Russell Crowe, Salvador Dali, Charles Darwin, Neil Diamond, Matt Dillon, Christian Dior, Placido Domingo, Kirk Douglas, Faye Dunaway, Sigmund Freud, Graham Greene, David Hasselhoff, Tom Jones, Immanuel Kant, Martin Luther King, John Lennon, Elle MacPherson, Florence Nightingale, Nick Nolte, Sharon Osbourne, Al Pacino, Gregory Peck, Pelé, Edgar Allan Poe, Keanu Reeves, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Ringo Starr, Andy Warhol, Johnny Weismuller.

Apinan vuosi Lohikäärmeelle:
Helmikuun jyrkkää varallisuuden laskupiikkiä lukuunottamatta Apinan vuosi etenee Lohikäärmeillä yleisvireeltään neutraalin ja oikein hyvän välimaastossa. Jatkuvalla ahkeroinnilla epäsuotuisuudet muuttuvat siunauksiksi ja Lohikäärmeiden elinvoimaisuus löytääkin tänä vuonna mainion alustan luovuudelle, elämänilolle sekä vapauttamiselle kasvattaen siten Lohikäärmeen viehätysvoimaa ja potentiaalia menestykseen. Mahdollisuuksiin tarttuminen auttaa saavuttamaan paljon, mutta ei ole viisasta toimia ilman harkintaa - impulsiivisuus saattaa johtaa valitettaviin tuloksiin. Luvassa on myönteisten muutosten vuosi Lohikäärmeen elämässä niin rakkaudessa ja kotona kuin työssä, henkilökohtaisessa tarkoituksessa sekä terveydessäkin. On Lohikäärmeen itsensä vastuulla ohjata kurssiaan suotuisimpaan suuntaan.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, heinäkuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 0, 3, 4, 5, 6, 15, 21, 34, 35, 36 ja 45.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Pidä pää kylmänä, myös mahdollisten katastrofien aikana!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B086 Oberon/Keijujen kuningas, kirkas/turkoosi.

Tasapainopullo Oberon - eBoutique verkkokauppa

Käärme

Vuodet/elementit: 1929 - maa, 1941 - metalli, 1953 - vesi, 1965 - puu, 1977 - tuli, 1989 - maa, 2001 - metalli, 2013 - vesi, 2025 - puu, 2037 - tuli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras ja houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekin huolehtiva ja suojeleva ystävä.

Polaarisuus: Yin.

Kiinalainen horoskooppimerkki Käärme

Onnenväri: Vaalean- ja ruusunpunainen.

Tuoksu: Myski, muskatellisalvia.

Maku: Kitkerä, karvas.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: Professori, kirjailija, filosofi tai psykiatri.

Onnenkivi: Opaali liitetään ohjaukseen, onneen, kunniaan, potenssiin, näkyihin, uniin ja mielenvoimaan. Kiinalaiset uskovat opaalin vaihtavan väriä kantajansa mukaan viestittäen siten värillään kantajansa mielialaa.

Kuuluisia Käärmeitä:
Muhammad Ali, Tim Allen, Kim Basinger, Björk, Brahms, Pierce Brosnan, Casanova, Chubby Checker, Jackie Collins, Bob Dylan, Mahatma Gandhi, Greta Garbo, Art Garfunkel, J. Paul Getty, Dizzy Gillespie, Johann Wolfgang von Goethe, Stephen Hawking, Audrey Hepburn, Howard Hughes, Liz Hurley, James Joyce, J.F. Kennedy, Cyndi Lauper, Courtney Love, Henri Matisse, Alfred Nobel, Mike Oldfield, Aristotle Onassis, Jacqueline Onassis, Pablo Picasso, Brad Pitt, Mickey Rourke, J.K. Rowling, Jean-Paul Sartre, Franz Schubert, Shakira, Mao Tse-tung, Shania Twain, Oprah Winfrey, Virginia Woolf.

Apinan vuosi Käärmeelle:
Vaikka Käärmeen tähtitaivaalla on läsnä muutamia epäonnen tähtiä, Käärmeellä tulee olemaan verrattain hyvä vuosi muutaman sangen onnekkaan tähden avulla eli Käärme löytää apua aina silloin, kun hän tarvitsee sitä eniten. Apinan vuonna Käärme luokin nahkaansa vielä entistä enemmän, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Käärmeellä on taipumus luontaiseen syvyyteen, tämä vuosi tarjoaa monia mahdollisuuksia näyttää myös muille, mistä Käärme on tehty, niin työssä kuin leikissäkin. Koska Apina on sangen seurallinen luonne, hän kannustaa Käärmettäkin tapaamaan uusia ihmisiä ja katsastamaan, kuka oleskelee lähistöllä pidempään ja kuka ei täytä Käärmeen korkeita vaatimuksia. Nämä tunnelmien muutokset vaikuttavat myös Käärmeen romanttisiin suhteisiin sekä työkuvioihin, joidenkin mielestä tämä on huikentelevaista, toiset näkevät Käärmeen nauttivan elämästään.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, elokuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 0, 1, 2, 4, 6, 13, 24, 42 ja 46.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Älä päästä tilaisuuksia käsistäsi!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B078 Kruunun pelastus/Siirtymisen pullo, violetti/syvä magenta.

Tasapainopullo Kruunun pelastus - eBoutique verkkokauppa

Hevonen

Vuodet/elementit: 1930 - metalli, 1942 - vesi, 1954 - puu, 1966 - tuli, 1978 - maa, 1990 - metalli, 2002 - vesi, 2014 - puu, 2026 - tuli, 2038 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.

Kiinalainen horoskooppimerkki Hevonen

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Taivaansininen.

Tuoksu: Seetri.

Maku: Mieto, hienovarainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Hevonen, Vuohi, Kukko ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri, Kukko ja Koira.

Suotuisa ammatti: Hammaslääkäri, rahoittaja, pankkiiri, poliitikko.

Onnenkivi: Topaasi on rohkeuden, luottamuksen, luovuuden, rentoutumisen ja turvallisuuden kivi. Vanha kiinalainen legenda kertoo topaasin auttavan ajattelemaan syvemmin ja näyttämään kuinka mahdolliset esteet voitetaan.

Kuuluisia Hevosia:
Neil Armstrong, Rowan Atkinson, Samuel Beckett, Ingmar Bergman, James Cameron, Jackie Chan, Ray Charles, Chopin, Sir Sean Connery, Elvis Costello, Kevin Costner, Cindy Crawford, James Dean, Clint Eastwood, Thomas Alva Edison, Harrison Ford, Aretha Franklin, Bob Geldof, Gene Hackman, Rita Hayworth, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Calvin Klein, Annie Lenox, Sir Paul McCartney, Nelson Mandela, Sir Isaac Newton, Louis Pasteur, Rembrandt, Jean Renoir, Helena Rubenstein, David Schwimmer, Barbra Streisand, Kiefer Sutherland, Patrick Swayze, John Travolta, Kathleen Turner, Vivaldi, Robert Wagner, Denzil Washington.

Apinan vuosi Hevoselle:
Hevoset ottavat vuoden 2016 vastaan vilkkaana ja monia haasteita sisällään pitävänä - jännittävät sosiaaliset seikkailut ovat valmiina kasvattamaan Hevosen kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja kypsyyttä. Hevonen saattaa matkata ja auttaa ihmisiä ympäri maailmaa hyväntekeväisyysprojektissa tai aloittaa uuden yrityksen rahan ansaitsemiseksi ja saaden siten enemmän aikaa vietettäväksi ystävien sekä perheen kanssa. Läpi vuoden Hevonen kokeekin suurta iloa perheen ja ystävien kesken. Vahvat siteet kehittyvät kaikilla tasoilla ja Hevonen löytää uusia, elinikäisiä ystäviä matkan varrella vuoden edetessä. Vuosi kuljettaa Hevosen tunteita kuin laukka ala- ja ylämäkiä pitkin stimuloiden halua luoda, sitoutua, tuottaa tai joskus jopa karata. Hevosen kannattaa kuitenkin pysyä kevytkavioisena käsitelläkseen äkillisiä ja yllättäviä tapahtumia - odottamattomat jättipotit ovat mahdollisia, jos Hevonen pelaa hänen villin korttinsa!
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, elokuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 14, 41 ja 43.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Pidä hauskaa ja nauti auringonlaskua kohti käymisestä!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B064 Djwal Khul, smaragdinvihreä/kirkas.

Tasapainopullo Djwal Khul - eBoutique verkkokauppa

Vuohi, lammas

Vuodet/elementit: 1931 - metalli, 1943 - vesi, 1955 - puu, 1967 - tuli, 1979 - maa, 1991 - metalli, 2003 - vesi, 2015 - puu, 2027 - tuli, 2039 - maa
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.

Kiinalainen horoskooppimerkki Vuohi

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vaaleanvihreä, chartreuse.

Tuoksu: Oranssi bergamotti.

Maku: Makea.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Jänis, Hevonen, Vuohi ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Puutarhuri, näyttelijä, taiteilija, koomikko, muusikko, valokuvaaja.

Onnenkivi: Smaragdi yhdistetään rakkauteen, rahaan ja vaurauteen, kauneuteen, eheyteen, itsetietoon, totuuteen, oikeuteen ja harvinaisuuteen. Kiinalaiset uskovat, että smaragdit yhdessä kynttilöiden polttamisen kanssa houkuttelevat ja valloittavat jokaisen sydämen sekä sielun.

Kuuluisia Vuohia:
Pamela Anderson, Jane Austen, Coco Chanel, Nat "King" Cole, Catherine Deneuve, Charles Dickens, Sir Arthur Conan Doyle, Will Ferrell, Noel Gallagher, Bill Gates, Mel Gibson, Whoopi Goldberg, John Grisham, George Harrison, Billy Idol, Julio Iglesias, Robert de Niro, Sir Mick Jagger, Nicole Kidman, Michelangelo, Joni Mitchell, Rupert Murdoch, Sinead O'Connor, Michael Owen, Eva Peron, Marcel Proust, Keith Richards, Julia Roberts, Gary Sinise, Lana Turner, Mark Twain, Rudolph Valentino, John Wayne, Bruce Willis.

Apinan vuosi Vuohelle:
Kaiken kaikkiaan luvassa on aktiivinen vuosi usein töissä ja jopa lähimmissä ihmissuhteissaan ujolle ja varautununeelle Vuohelle. Apinan vuonna on Vuohenkin aika löytää sisäinen luottamuksen lähteensä ja taipua hieman seurallisuuden suuntaan sekä uusien ihmisten tapaamiseen. Vuohelle on luontaista omata yksi tai kaksi intohimoa elämässä ja lähteä niiden perään koko sydämestään. Apinan vuosi esittelee kuitenkin monia eri mahdollisuuksia uusien työpaikkojen ja urapolkujen, ystävyyssuhteiden ja harrastusten parissa. Vuohen suuri viisaus ja korkeat vaatimukset eivät päästä näitä kaikkia asioita ja eritoten ihmisiä Vuohen elämään, mutta ne, jotka läpäisevät seulan, voivat päätyä Vuohen elinikäisiksi ystäviksi, elämänpolun ohjaajiksi tai kumppaneiksi. Apina kannustaa siis Vuohta laskemaan suojausta ja oppimaan luottamaan maailmankaikkeuteen.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Helmikuu, maaliskuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 3, 4, 5, 7, 9, 12, 34, 45 ja 54.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Haasta itseäsi ja muista, että tyyni mieli helpottaa stressiä!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B023 Rakkaus ja valo, ruusunpunainen/pinkki.

Tasapainopullo Rakkaus ja valo - eBoutique verkkokauppa

Apina

Vuodet/elementit: 1932 - vesi, 1944 - puu, 1956 - tuli, 1968 - maa, 1980 - metalli, 1992 - vesi, 2004 - puu, 2016 - tuli, 2028 - maa, 2040 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.

Kiinalainen horoskooppimerkki Apina

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Oranssi, violetti.

Tuoksu: Ylang ylang.

Maku: Mausteinen, kypsä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Lohikäärme, Apina ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Rotta ja Lohikäärme.

Suotuisa ammatti: Liiketoiminta ja kaupankäynti, laki, osakkeet, teollisuus ja politiikka.

Onnenkivi: Peridootti liitetään avioliittoon, mielenterveyteen, henkisyyteen, kypsyyteen, mystiikkaan, kanavointiin ja näkyihin. Muinaiset kiinalaiset soturit käyttivät peridoottia raivonsa huojentamiseen, jotta he eivät hyökkäisi tai taistelisi vihan vallassa.

Kuuluisia Apinoita:
Christina Aquilera, Gillian Anderson, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Joe Cocker, David Copperfield, Daniel Craig, Joan Crawford, Timothy Dalton, Bette Davis, Celine Dion, Michael Douglas, Mia Farrow, F. Scott Fitzgerald, Ian Fleming, Paul Gauguin, Jerry Hall, Tom Hanks, Harry Houdini, P.D. James, Buster Keaton, Edward Kennedy, Alicia Keys, Bob Marley, Kylie Minoque, Anthony Perkins, Lisa Marie Presley, Little Richard, Mickey Rooney, Diana Ross, Michael Schumacher, Tom Selleck, Omar Sharif, Rod Stewart, Jacques Tati, Elizabeth Taylor, Kiri Te Kanawa, Justin Timberlake, Leonardo da Vinci, Danny de Vito, Venus Williams.

Apinan vuosi Apinalle:
Tänä vuonna Apina kohtaa siis Apinan omaa vuotta viettäessään, ilmapiiri on yleisesti erinomainen ja hedelmällinen. Vuoden elementti eli tulienergia yhdessä nopealiikkeisen mielen kanssa rohkaisevat nerokasta Apinaa jännittäviin ideoihin sekä intohimoisiin kohtaamisiin, jotka johtavat kaikenlaisiin tapoihin tehdä elämästä entistä isompaa, kirkkaampaa ja parempaa kautta linjan. Tämä vuosi onkin ensimmäinen pitkiin aikoihin, kun Apina pystyy irtaantumaan vastuusta ja saamaan aikaan radikaalia edistystä vikkelän Apinan missä elämänsuunnassa tahansa. Sitkeän suunnittelun ja käytännön huolet voi jättää toiseen vuoteen, nyt on Apinan huvin, elämänilon, myllerryksen ja innovaation aika - menestys seuraa autenttisuutta! Ja vaikka jotkut saattavat kutsua Apinaa arvaamattomaksi tai eivät ymmärrä sitä, miten Apina elää elämäänsä, alkavat he tänä vuonna arvostaa sitä, mitä Apina tuo pöytään.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Helmikuu, toukokuu, elokuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 4, 6, 8, 12, 38, 47 ja 51.
Vinkki vuodelle 2016: Pysy hyväntahtoisena ja muista etiketti sekä oikeamielisyys!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositukset: B050 El Morya, vaaleansininen/vaaleansininen ja B006 Energiapullo, punainen/punainen.

Tasapainopullo El Morya - eBoutique verkkokauppa

Kukko

Vuodet/elementit: 1933 - vesi, 1945 - puu, 1957 - tuli, 1969 - maa, 1981 - metalli, 1993 - vesi, 2005 - puu, 2017 - tuli, 2029 - maa, 2041 - metalli
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.

Kiinalainen horoskooppimerkki Kukko

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Jalokivien sävyt, turkoosi, fuksia.

Tuoksu: Gardenia, tähtijasmiini.

Maku: Mausteinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Lohikäärme, Käärme ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Pr-henkilö, matkatoimistovirkailija, hammaskirurgi, kokki, kosmetologi, stylisti.

Onnenkivi: Sitriini on yltäkylläisyyden, luovuuden ja luomisen, akateemisuuden, älyn, tieteen, kukoistuksen, menestyksen, kasvatuksen ja todellisen viisauden kivi. Kiinalaiset keisarit käyttivät sitriiniä muinoin kasvattaakseen älyllisiä kykyjään ja laajentaakseen mieltään.

Kuuluisia Kukkoja:
Fernando Alonso, Beyoncé, Cate Blanchett, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Eric Clapton, Joan Collins, Daniel Day Lewis, Minnie Driver, Gloria Estefan, Roger Federer, Errol Flynn, Benjamin Franklin, Melanie Griffith, Deborah Harry, Goldie Hawn, Katherine Hepburn, Lleyton Hewitt, Catherine Zeta Jones, Diane Keaton, D.H. Lawrence, Jayne Mansfield, Steve Martin, W. Somerset Maugham, Bette Midler, Van Morrison, Kim Novak, Yoko Ono, Dolly Parton, Matthew Perry, Michelle Pfeiffer, Priscilla Presley, Mary Quant, Joan Rivers, Britney Spears, Johann Strauss, Verdi, Serena Williams, Renée Zellweger.

Apinan vuosi Kukolle:
Kukoille Apinan vuosi tuo tullessaan hyvien ja huonojen tähtien loistetta, sekä hyvinvointia että huolta. Merkityksettömistä tai kohtuuttomista tapahtumista ei kannata kuitenkaan lannistua vaan mennä tavallista pidemmälle eli työntää terhakkaasti höyhenet pöllyten rajoja ulospäin ja selvittää, mitä työ-, terveys- ja ihmissuhdeasioissa on tehtävissä. Maaliskuun 8. päivä on Kukon voimapäivä uuteen alkuun ja Kukko löytääkin inspiraation järjestää maailmansa uudelleen vastauksena mahdollisiin turvattomuuden tunteisiin. Kukko tunnetaan kyvystään ajatella ja käyttää kykyjään asioiden organisoimiseksi, tämä voi myös johtaa ankaruuteen itseä kohtaan, mikäli päämääriä ei saavuteta. Apinan energia opettaakin Kukkoa luopumaan kontrollin tarpeesta lopputulosten suhteen ja pitämään hauskaa. Tämä leikkisä ja improvisoiva asenne saattaa jopa houkutella uusia, hedelmällisiä asioita elämään.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Toukokuu, kesäkuu, heinäkuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 0, 1, 4, 5, 6, 7, 12, 15, 16, 24 ja 51.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Banaaneja voi löytyä joka oksalta!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B026 Lilleri lalleri pullo, oranssi/oranssi.

Tasapainopullo Lilleri lalleri - eBoutique verkkokauppa

Koira

Vuodet/elementit: 1934 - puu, 1946 - tuli, 1958 - maa, 1970 - metalli, 1982 - vesi, 1994 - puu, 2006 - tuli, 2018 - maa, 2030 - metalli, 2042 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.

Kiinalainen horoskooppimerkki Koira

Polaarisuus: Yang.

Onnenväri: Indigonsininen.

Tuoksu: Palsami, myski.

Maku: Runsas, voinen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Tiikeri, Jänis, Hevonen ja Koira.

Hyvä liikekumppani: Tiikeri ja Hevonen.

Suotuisa ammatti: Teollisuusjohtaja, pappi, kasvattaja, lääkäri, kirjailija, tiedemies.

Onnenkivi: Timantti yhdistetään kivenä voimaan, suojeluun, vahvuuteen, rohkeuteen, luotettavuuteen, ystävyyteen, omaperäisyyteen, tarkkuuteen ja viattomuuteen. Kiinalaiset legendat pitävät timanttia moraalin kivenä ja vahvana suojana pahaa vastaan.

Kuuluisia Koiria:
Brigitte Bardot, David Bowie, Kate Bush, Naomi Campbell, Mariah Carey, José Carreras, Paul Cezanne, Cher, Sir Winston Churchill, Bill Clinton, Leonard Cohen, Jamie Lee Curtis, Matt Damon, Sally Field, Ava Gardner, Victor Hugo, Holly Hunter, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Joanna Lumley, Madonna, Norman Mailer, Barry Manilow, Freddy Mercury, Liza Minelli, David Niven, Elvis Presley, Tim Robbins, Linda Ronstadt, Susan Sarandon, Claudia Schiffer, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Donald Sutherland, Äiti Teresa, Uma Thurman, Donald Trump, Voltaire.

Apinan vuosi Koiralle:
Apinan vuonna ystävällisen ja rehellisen Koiran luoteenomaista luotettavuutta tullaan testaamaan moneen eri otteeseen. Vaikka muun muassa vilkas sosiaalinen elämä voi tuoda tullessaan jännittäviä emotionaalisia yhteyksiä, Koiran maine ja eritoten työ-, ystävyys- ja kumppanuussuhteet saattavat olla vaarassa ja näin on kärsivällisesti kohdattava kovat tosiasiat. Vuoden edetessä on ehkä aikalisän paikka tärkeiden päätösten tekemiseen aivan omassa rauhassa. "En ole koskaan tavannut ongelmaa, jota en voi voittaa" on Apinan vuoden energiaa, jolla Koira löytää vuoden haasteet sangen virkistäviksi ja nauttii ajastaan luontaisen ujouden himmetessä taustalle. Koira onkin tänä vuonna täynnä ideoita ja ratkaisuja, joista kaikki vain eivät voi onnistua. Tällöin vanhemmat mentorit ovat erityisen hyödyllisiä ohjaamaan Koiran valintoja oikeaan suuntaan.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja syyskuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 14, 19, 28, 30, 41, 45 ja 54.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Pidä kiinni vakaumuksistasi ja kohtaa haasteet tyynesti!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B003 Sydänpullo/Atlantislaisen pullo, sininen/vihreä.

Tasapainopullo Sydänpullo - eBoutique verkkokauppa

Sika

Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa, 2031 - metalli, 2043 - vesi
Kiinalaisten horoskooppien tarkat syntymäajat

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Kiinalainen horoskooppimerkki Sika

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Musta, valkoinen.

Tuoksu: Kukkainen.

Maku: Mausteinen, suolainen.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Lääkäri, pankkiiri, liikemies, tiedemies, viihdyttäjä.

Onnenkivi: Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

Apinan vuosi Sialle:
Jos Siasta tuntuu tänä vuonna siltä, että kaikki on mahdollista, hän saattaa hyvinkin olla oikeassa - Apinan vuosi suo runsaasti siunauksia aistilliselle, rehelliselle ja voimakastahtoiselle Sialle. Siitä huolimatta, että Apina yrittää parhaansa mukaan harhauttaa ja häiritä Sikaa, Sian tunteet, päättäväisyys ja toiveet ovat vahvempia kuin koskaan. Näin ollen Sika tunnistaa jo kaukaa, kuka on aikeissaan rehellinen ja kuka ei. Muutokset eivät ole ainoastaan mahdollisia vaan lähes varmoja tänä vuonna. Aikeiden asettaminen ajoissa auttaa pysymään lujana, maadoittuneena ja keskittyneenä tavoitteiden saavuttamiseksi. Apina haluaisi mieluummin leikkiä ja hupsutella kuin tehdä "vanhaa, tylsää työtä". Luotettavalle Sialle vuoden haasteeksi muodostuukin tasapainottelu hauskanpidon ja elämän suurempien muutosten välillä. Uusia teorioita kannattaa laittaa valokeilaan, jossa ne ovat arvostettavissa - jos Sika ottaa ne vakavasti, toiset tekevät samoin.
Vuoden 2016 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, toukokuu, syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2016: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 16, 18, 34, 41 ja 48.
Apinan vinkki vuodelle 2016: Tarkastele huolellisesti tilanteita ennen joka harppausta!
Aura-Soma tasapainopullo käyttösuositus: B025 Florence Nightingale pullo, purppura/magenta.

Tasapainopullo Florence Nightingale - eBoutique verkkokauppa

Menneet vuodet

Apinan vuosi 2004 | Kukon vuosi 2005 | Koiran vuosi 2006 | Sian vuosi 2007 | Rotan vuosi 2008 | Härän vuosi 2009 | Tiikerin vuosi 2010 | Jäniksen vuosi 2011 | Lohikäärmeen vuosi 2012 | Käärmeen vuosi 2013 | Hevosen vuosi 2014 | Vuohen vuosi 2015

YogiTea Suklaatee